2821
2789
عنوان

اهنگ😍

92 بازدید | 17 پست

سلام بچها آهنگ قشنگ بلدین معرفی کنید ممنون میشم ❤️🙏

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

آهنگ دست من نیست از شادمهر😍

یه بیداری دقیقا عین یه کابوس،مثل گشتن تو تاریکی و بی فانوس،میچرخم تو حباب انتظار تو،مثل ماهی و تنگ و وهم اقیانوس....زندگیم سوخت ...جسد آرزوهام مونده روی دستم...خوشبحالت زندگی کردی💔ولی من نه نتونستم😔
آهنگ دست من نیست از شادمهر😍

مرسی ❤️

میشه برا خوشبختی و عاقبت بخیر شدن منو داداشم ی صلوات بفرستین ❤️😍 اگه امضامو دیدی و فرستادی حتما بهم بگو منم برات بفرستم ☺️

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تاپیک یکی مونده به آخرم کلی آهنگ معرفی کردم که به نظرم خیلی قشنگ بودن 

فقط برای زیبایی خودت موهایت را شانه نزن ، گاهی مویت را شانه کن فقط برای خود مو ؛ او می خواهد مرتب باشد اما زبان سخن ندارد ، تو بر خال خالش دست بکش دندانت را مسواک کن فقط برای خود دندان ، او می خواهد تمیز باشد اما نمی تواند بگوید ، تو به او برس . به داد مخلوقاتی برس و کمکشان کن که توان تشکر از تو را ندارند . به مورچه ها غذا بده ، برگ درختان را نوازش کن ، خاک طاقچه را پاک کن ، اگر به مخلوقی کمک کنی و او در ازای کمک تو جای دیگر برایت جبران کند ، با جهان بی حساب می شوی ، اما اگر بی زبانها را آراسته کنی ، جهان به تو بدهکار می شود و بدهی خود را مانند تصویرت در آینه به تو پس می دهد . اگر یک مشت گندم به جهان بدهی ، جهان هم با همان حرکت دست تو مانند تصویر در آینه ، یک مشت گندم به تو می دهد ، با این تفاوت که مشت جهان بزرگتر است .
اروم میکنی حال بد منو

میسی ❤️

ضربان قلبم یوسف زمانی

کجایی ک من بی قرارم کجایی ک طاقت ندارم کجایی بیا بسه دوری چجوری تونستی چجـوری امشبم مثله هر شب دوباره برات گریه کردم گریه کردم ک شاید بدونی بگی برمیگردم  امشبم زل زدم مثله هر شب ب عکست رو دیوار....
تاپیک یکی مونده به آخرم کلی آهنگ معرفی کردم که به نظرم خیلی قشنگ بودن 

مرسی ❤️ حتما سیو میکنم سر وقت نگاه می‌کنم

بچگی وانتونز 

شما برو بهشت بزار ما بریم جهنم🫂سر انسان طراحی شده رو گردنش باشه ولی مال بعضی ها جای دیگست😒حق نداری دینت و اعتقاداتت رو به کسی تحمیل کنی 🐈‍⬛🥀همه ما انسان هستیم ولی یه عده فکر میکنن خدان🤥اگه نظر متفاوت داریم به معنی دشمنی ماباهم نیست🤌🏻😓
ضربان قلبم یوسف زمانی

مچکر 🌺

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز