2777
2789
عنوان

عمل بینی

414 بازدید | 28 پست

دوستان من ده روزه بینیمو عمل کردم ، کسی تجربه داره یکم راهنماییم کنه و از تجربیاتش بگه که چکار کنیم بهتره.. آیا شماهم یه مدت داخل بینی خوندمرده خشک شده داشتید و‌فقطشیتشو می‌دادید یا کارهای دیگه هم می‌کردید؟! 

تا دوماه شستشو بده قرص ویتامینDب کاهش ورم کمک میکنه چ قبل عمل چ وقتی ک تازه عمل کردی 

اهان من دکترم بهم فقط بعد عمل سفالکسین و سرما خوردگی بزرگسالان داد. داخل بینیمم خیلی خشکه. حس میکنم چیزی توسه ولی نمیشه دست زد. در مورد چسب هم میشه از تحربیاتتون بگید. دکتر گفته برم خودش چسب بزنه.

در مورد خوابیدن هم نمیدونم‌چکار کنم. سرم بالا باشه  یا نه. اینور اونور میتونم برگردم یانه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من امشب اتلمو باز کردم از روز اول شستشو میدادمو پماد و قطره میریختم تا ۲۵روز خون ابه و خشک شدن طبیعی ...

به من چرا هیچی ندادن 🥺🥺

من چهارشنبه هفته پیش اتل برداشتن ولی فقط گفت شستشو بده

رو بخیه هات چی میزنی الان؟؟

راستی عزیزم به من بعد اینکه چسب زد گفت یه روز بعدش برم‌حموم دراومدی با باد ملایم سشوار وچسبو‌خشک کن..ولی یکم امسال کردم بینیم ورم کرد از دیروز که رفتم‌حموم. چکار کنم‌نگرانم