2777
2789

به نام خدا هیچ تاثیری هزینه ای که میخوای برا لدورا کنی تو داروخونه خیییلی با قیمت مناسبتر و کیفیت عالی میتونی تهیه کنی من تز همه محصولاتش دادم داره خاک میخوره. فقط کرم هلث نوشت خیییلی خوب بود اگزما داشت دستم درمان شد با همین کرم 

اگه میخوای زندگیت رو بسازی...اول باید بدنت رو بسازی...  وزن فعلی 78وزن هدف 55....قد 160

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نام خدا هیچ تاثیری هزینه ای که میخوای برا لدورا کنی تو داروخونه خیییلی با قیمت مناسبتر و کیفیت عا ...

مرسی 

اخه موهام ریزش داره نمیدونم از شامپو استفاده کنم بالاخره یا حنا

خوشبختی رو از خدا میخام 🥰

برو دکتر یه قرض بهت میده برای ریزش و پر پشتی بهت میده من دوستم یه قرص استفاده کرد میخوای اسمش بپرسم فردا بهت بگم

اگه میخوای زندگیت رو بسازی...اول باید بدنت رو بسازی...  وزن فعلی 78وزن هدف 55....قد 160
برو دکتر یه قرض بهت میده برای ریزش و پر پشتی بهت میده من دوستم یه قرص استفاده کرد میخوای اسمش بپرسم ...

خوب اگه نتیجه گرفته ک چه عالی اره بهم بگو مرسی

خوشبختی رو از خدا میخام 🥰
مرسی  اخه موهام ریزش داره نمیدونم از شامپو استفاده کنم بالاخره یا حنا

سلام دوست عزیز میتونم بهتون کمک کنم با تضمین صددرصدی اگه راضی نبودین هزینه عودت داده میشه 09396270101