2777
2789
عنوان

احمق ....

162 بازدید | 13 پست

شوهرم یه کم سرماخورده بود بخدا از عصر اون خابیده من همش مواظبش بودم دم نوش ،ابلیمو، سوپ،اب میوه ، خودمم اونقدر کمردرد داشتم ک شبی رفتم واسش دارو خریدم ....بعد رختخواب انداختم بخابیم بخدا سرده واسش تشک انداختم دوتا پتو گذاشتم .من پتوهام هنوز باز نکردم تو اسباب کشی .یه کم از پتو انداختم رو خودم تا بخابم پتو محکم ازم گرفت میگه حق نداری دست بزنی اونقدر دلم شکست منم رفتم رو مبل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سرماخورده سرش جایی نخورده؟

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

تو سرماخوردگی آدم بدخلق میشه دلگیر نشو

خدایا خودت میدونی که من همیشه به مادرم احترام گذاشتم تاجایی که تونستم هواشو داشتم بیشتر از همه غمشو خوردم اما اون جای مهربونی از دهنش سم مار بیرون میریزه . حتی داداشمو که این همه مادرمون حقیر میکنه رو بیشتر از من دوسش داره . اینا حرفای یه بچه نوجوان نیست . حرفای یه زن ۳۰ ساله ست که خودش بچه داره. خدایا خودت کاری کن سر مادرم به سنگ بخوره. دیکه از تحمل این همه سردی خسته شدم. راستی خداجون ممنون بابت همسر مهربونی که بهم دادی همسری که خودش یه تنه جای همه مادر پدر خواهر برادر رو برام پر میکنه. خدایا پسرم و شوهرم رو در پناه خودت نگهشون دار . آمین❤️

شاید ی پیام معنوی داشته که میخواسته بگه به خودتم اهمیت بده. رو عزت نفست هم کار کن. راجب این مسئله مطالعه کن.(عزت نفس)

و ی زن قوی باش. باشه گفته، اما تو که کار خوب رو انجام دادی، و گناه‌کرده ولش کن...

تو روی خودت کار کن، اون رو ببخش(اون گناه‌کرده اما تو نه، پس از ته قلبت ببخش) و براش دعا کن تا حالش خوب بشه و اخلاق خوبی هم داشته باشه، و از خدا کمک بخدا تا بتونی مستحق سعادت و خوشبختی باشی.

به علاوه برای بالابردن ارزش خودت هم تلاش کن، تا کار مادی دعات رو هم انجام داده باشی. (چون دعا بدون کار مادی و تلاش اجابت نمیشه)

بنظر من پیج drbitahosseini رو تو اینستاگرام چک کن، و لایوهاش رو حتما نگاه کن. خیلی کمک میکنه تا کار مادی دعات رو انجام بدی، به علاوه قدرت و اثرگذاری‌ات هم بالاتر بره، که دیگه شوهرت جرئت نکنه اینطور باهات رفتار کنه (زمان میبره، باید صبر کنی)

لازمه اش اینه که اول به پذیرش برسی، اون رو بپذیری، بعد بهش احترام بذاری (بیرونی و درونی)، و اون رو ببخشی.

خدا میخواد که بنده بهتری بشی، بخاطر همینم این اتفاق برات افتاده، تا از خودت آدم بهتری بسازی. 

و بدون که ایام و رویداد ها میان تا با ما مبارک بشن‌. چون وجود انسان مبارکه، و این تو هستی که همه چیز میتونه با اون مبارک بشه یا نامبارک.

مسیر آگاهی رو دنبال کن‌. خدا میخواد درجه‌ات بالابره، فقط باید بگی چشم، و کار درست انجام بدی؛ بهم اعتماد کن😉

.

پیج vida.fallah و mojdehshariatemadari رو هم بهت پیشنهاد میکنم.🖤