نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 563 عنوان یهویی... 52 بازدید | 7 پست بچه ها همین الان یهویی چی دلتون خواس که برآورده بشه فکر کردید شایدهمین الان مرغ آمیین رد بشه چی به ذهنتون میاد که واقعا بخوایین معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم 1400/08/01 | 23:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
amme_to_be عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 2294 یه ازدواج خوب_سلامتی مامان و بابام میشه برای حاجت روا شدنم یه صلوات بفرستین😍
hjkoiytrdscv عضویت: 1399/09/14 تعداد پست: 5999 بفهمم حسش بهم چیه وقتی می مانی و می بخشی فکر میکنند رفتن را بلد نیستی باید به آدم ها از دست دادن را متذکر شد .آدم ها همیشه نمی مانند یک جا در را باز می کنند و برای همیشه می روند....
_عاشق_حیوانات_ عضویت: 1400/04/28 تعداد پست: 16628 سلامتیی و خوشبختییی و چیزییی کهههه من و خانوادم می خواین بش برسیم و عاممم پدر و مادرمم همیشهههه کنارم باشن سالم و تن درست💙
فدک313 عضویت: 1396/12/01 تعداد پست: 24386 خونه مورد علاقم مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 563 منم میخوام کنار شوهر و دخترم تو خونه خودمون شاد باشم معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم
نینی۹۹ مدیر استارتر عضویت: 1398/11/18 تعداد پست: 563 انشالله همه تون به هرچی آرزوش رو دارید برسید حس قشنگیه در حق همدیگه دعای خوب کردن یه حال خوب ازتون گرفتم دم همه تون گرم ❤ معجزه هازمانی اتفاق میفتن که انتظارشونداری هیچوقت امیدت روازدس نده خدایی هست که درهمین نزدیکیست تولد دخترم هستی بزرگترین معجزه زندگیم بودخیلی خوشحالم ازاینکه توبه دنیااومدی تو واسه ی اومدنت یه دنیاممنون توام خدامهربونی کردتوروسپرددست خودم دستتوگرفتموفهمیدم عاشقت شدم