2777
2789
عنوان

کسی یزدی بلده

429 بازدید | 18 پست

سلام 

چقدر اومدنت به یزد طول کشید،؟

میام زود میدونی ک چقدر یزد دوست دارم صبور باش 

این دو‌خط ب لهجه یزدی چی میشه

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴

لحجه رو چه جوری بگم😶

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقِه اومدنت به یز طول کیشید؟ 

زود میام خودُت مدونی که مَ چقه یزا دوس دارم

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 

مهمترین کلمه لهجمونم کلمه ی خَش هست 

به معنی خوب خوشمزه خوشکل دلنشین و.... هرچی که به دل بشینه رو میگیم خشه😍

همه گیروگرفتاریهامون نتیجه غفلت ما از خداست پس موقع گرفتاری بجای سجده و تواضع '' طلبکار خدا نباشیم 
چِقه وَخ شُد اومدی ؟  میام زودی مِدونی خو چقه یزد دوس مِدارم صَب کُن

این درسته؟مطمینید؟

💛بندگانم را اگاه کن که من بخشنده مهربانم حجر/۴۹💛.                                                                          و پروردگارت هرگز فراموشكار نبوده [و نيست].سوره مریم ایه ۶۴
عزیزم یزد ۹ تا شهرستان داره تک تکشونم باهم متفاوت خرف میزنن این برای یکی از روستاهاشه  خود شهر ...

برا اردکان بلد نیستی

یه دوست اردکانی دارم میخوای ازش بپرسم ؟  دوباره اردکان بزرگ ترین شهرستانه لهجشون خاصتر از همه ...

نه ممنون مرسی بانو