2777
2789

پسرم تو ۶ ماه هست و تقریبا دوماهی میشه تو خواب میزنه زیر گریه

اما الان بیداریش آرومه و بازی میکنه  وقتی که خوابه تو خوابش با شدت بدی میزنه زیر جیغ و گریه 

بعد شیرش میدم میخوابه...

به نطرتون دکتر لازمه؟

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دختر من ۲ سال و نیمه ست یه هفته همینطوری بود پدرمو درآورد مادرشوهرم رفت پیش دعانویس هم دعای ترس هم ن ...

خداروشکر که خوب شده

اخه دعا نویس که میگن زندگی رو خراب میکنه و ....

💚یااوّلُ یا آخِر ای خدایی که از توام و به سوی تو برمیگردم. ای خدایی که اول و اخر همهءکارها خودتی.💚 ❤اگه دوس داشتین برای شفای همهء کوچولو های بیمار صلوات بفرستین از جمله پسر من.😗❤
گرسنه است

گاهی یه عالمه شیر خورده و میدونم سیره..

خداروشکر که خوب شده اخه دعا نویس که میگن زندگی رو خراب میکنه و ....

وااا دعای ترس و نظر که چیزی نیست😂 دعاهای دیگه فرق داره منم از دعا و دعانویس میترسم ولی این دیگه چیزی نبست خونه خراب نمیکنیم که

باران میبارد امشب دلم غم دارد امشب😔
رفلاکس  رفلاکس پنهان

یعنی اون لحظه چه جوری میشه میسوزه ؟؟

من میگم نکنه تشنج باشه

وااا دعای ترس و نظر که چیزی نیست😂 دعاهای دیگه فرق داره منم از دعا و دعانویس میترسم ولی این دیگه چیز ...

والا شنیدم کلا نباید پیش دعا نویس بری برای هیچ چیزی

بازم ممنون

رفلاکس پسر من اینطوری بود بردم دکتر دارو دادم خوب شد

عزیزم یه دفه ای میزد زیر گریه؟ بعد تا بغلش میکردی اروم‌میشد؟؟ اول خوابش، وسطش...؟ کی؟

میشه بیشتر توصیح بدی ؟؟ ممنون میشم..

عزیزم یه دفه ای میزد زیر گریه؟ بعد تا بغلش میکردی اروم‌میشد؟؟ اول خوابش، وسطش...؟ کی؟ میشه بیشتر تو ...

اره دقیقا همین طوری یه مدت از خوابش که میگذشت بعد

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲