2777
2789
عنوان

دخترا یه سوال ......

140 بازدید | 13 پست

من هورمون تستوسترون بالا هس 

هورمون مردانه  موی زائد دارم 

درمانش با قرصه؟

چیکار کنم؟

کسی هس مثل من؟

میگن قرص های هورمونی عوارض داره چیکار کنم راهنمایی کنید.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بله مثل قبل دیه زیاد نیس موی صورت ولی در کل پر مو ام

من یادمه اینقدر بدنم مو داشت که پوستم پیدا نبود ولی الان مثل قبل نیست خیلی کمتر شده 

بهتره با دکتر مشورت کنی 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
شما چیکار کردی موی زائد از بین رف؟

اوایل از اپیلیدی استفاده میکردم الان دیگه ژیلت 

یه کاری میتونی بکنی بعد اصلاح روغن رازیانه به پوستت بزن 

افکار زبان مغز و احساس زبان بدن است و اینکه چگونه فکر میکنیم و چگونه احساس می‌کنیم حالت وجودی ما رو ایجاد میکند (ترکیب شگفت انگیز فکر و احساس )
اوایل از اپیلیدی استفاده میکردم الان دیگه ژیلت  یه کاری میتونی بکنی بعد اصلاح روغن رازیانه به ...

اول تست کن حساسیت نداشته باشی یه وقت جوش نزنی 

برا شما هورمون مردانه بالا نبود؟

ازمایش ندادم نمیدونم 

ولی در کل رازیانه هم برای از بین بردن موهای زاید خوبه 

ولی بازم میگم اگه دکتر بری بهتره شاید دارو بده هورمونات تنظیم بشه

ازمایش ندادم نمیدونم  ولی در کل رازیانه هم برای از بین بردن موهای زاید خوبه  ولی بازم می ...

نه رازیانه میگن هورمون رو بهم میریزه نمیخورم 

اره میرم دکتر غدد ولی میگن قرص هورمونی عوارض داره میترسم بخورم پریودام بهم بریزه موندم چیکار کنم 😕🤷🏻‍♀️

نه رازیانه میگن هورمون رو بهم میریزه نمیخورم  اره میرم دکتر غدد ولی میگن قرص هورمونی عوار ...

روغن رازیانه به پوستت بعد اصلاح بمالی نه اینکه بخوری

دکتر غدد برای پر مویی میری یا افزایش قد؟

اها  برا پرمویی ، قدم معمولیه

من تجربه ندارم نمیدونم به دکترت بگو به خاطر پریودی می‌ترسی قرص بخوری