2777
2789
عنوان

راهنمایی

25 بازدید | 2 پست

سلام عصرتون بخیرباشه🌻

من راهنمایی میخواستم ازتون میخوام توخونه زبان انگلیسی تمرین کنم صفرصفرهم نیستم از11سالگی تا16سالگی کلاس زبان میرفتم امّابخاطردرس وکلاس وزندگی نصفه نصفه بعدبخاطرکروناهم که غیرحضوری شدکلاوکنکورم افتادگفتم غیرحضوری خوب نیست بایدحضوری باشه حالاخواستم ازتون راهنمایی بگیرم اگربرنامه خوبی سراغ داریدکه خوب جواب بده وکمکم کنه یاازطریق فیلم یا آهنگ یاکتاب به منم بگیدتوخونه تمرین کنم تازمانی اگر در آینده حضوری شدبعدبرم برای مدرک

صرفاًمدرک تنهاهم نیست ازهمون سن کم هم علاقه داشتم به زبان ومستعدیادگیری بودم.

گفتم خودم کناردرساوکلاسای دانشگام باز ادامه بدم.

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

سلام برنامه bاموز تو گوگل پلای سرچ کنیذ یه خرید درون برنامه ای هم داره ولی محشرههههه واقعا محشره چند برابر هزینش میرزه

تیکر به وقت کنکور ۱۴۰۱❤دعا کنید شاید بزرگترین دعای شما کوچکترین معجزه خدا باشه💖☺
سلام برنامه bاموز تو گوگل پلای سرچ کنیذ یه خرید درون برنامه ای هم داره ولی محشرههههه واقعا محشره چند ...

دستت گلتون دردنکنه  

خیلی ممنونم ازتون    

چیزی‌ که آدمیزاد رو میکُشه، حسرته حسرتِ جاهایی که نرفته،کارایی‌که نکرده، حرفایی که نگفته.حسرتِ آدمی که دیگه تکرار نمیشه و هیچ‌کاری واسه نِگه‌داشتنش نکرده.. پیج کیک و شیرینی هام:Savina.bakes 😋🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان