2777
2789
عنوان

خرجی از همسر

796 بازدید | 54 پست

سلام خانوما 

من کارمند شرکتی هستم و هر ماه ۴ و نیم حقوقمه ک اونم میره پای قسط ها و خرجی های خانومانه ک خودتون بهتر می دونین و ی مبلغ کمی هم واسه خودم می مونه . همسرمم استخدام ی جایی هس ک ماهی ۲۳ میلیون حقوق می گیره . بهم می گه نمی خوام بهت پول تو جیبی بدم خودت باید از حقوقت خرج کنی . البته ما الان نامزد هستیما !!!! عقد رسمی . منم بهش گفتم تو باید هر ماه بهم قشنگ خرجی بدی . حالا موندم حرفام درست بوده یا نه ؟؟ 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

صد در صد درست گفتی

همین الان تکلیفت روشن کن بگو من اینقدری دراند دارم برای یه دختر خونه کافی هست تو به عنوان مرد زندگی باید بتونی خرجی بدی نمیتونی هم تورو بخیر منو به سلامت... و اینمه خیلی فبل عقد باید در مورد این چیزا به توافق میرسیدین... یعنی چی که با 23 ملیون درامد نمیخواد خرجی بده خب معلومه خسیسه

اگه امضامو میخونی برای اینکه خونه رویایی خودمو بخرم یه صلوات بفرست ممنون ❤️بگین منم برای شما دعا کنم 🌹

ماهی ۲۳ حقوق شوهرته واسه ۴ تومن میری سرکار 😏😏😏

منم به پول احتیاج ندارم حقوق شوهرم خوبه ولی خودم شاغل بودن رو انتخاب کردم چون اعتماد به نفسم رو بالا میبره

لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین. از زمانی که وارد نی نی سایت میشم همینطوری دونه به دونه پشم.ام کنده میشه تا زمانی که خارج میشم واسه خودم راحت اپیلاسیون میشم😁کاشکی همه اتفاق های دنیاااا باب دل آدم بوددد.....میشه واسه ظهور امام زمان یه دونه صلوات بفرستی  اللهم عجل لولیک الفرج.  خدایا شکرت

عزیزم باید بده وظیفشه ولی واقعن شما خانومایی که شاغل هستین و دستتون تو جیب خودتونه همین ک چنین رفتاری میبینین سریع راه خودتونو جدا کنین چون ادامه دادن ظلمه به خودتون وقتی داره از همین الان بهت این حرفو میزنه مطمعن باش بعدن بهتر نمیشه بدترم میشه 

جو نگیر واس ما😐

ربطی نداره ب اینکه شغل داری ب پرستیژش فکر کن ازاد و مستقلی

حالاهم خوردی و خوابیدی بیکار ک چی

« ‏پَس بِدید شاديِ تو صِدامو ..🍃! »

ب خدا ۲۳ تومن حقوق می گیره همسرم . اوایل نامزدی هر وفت می رفتم بیرون واسه خرید بهم پول میداد . ولی الان ۷ ماهه ک اصلا هیچ پولی بهم نداده . هرچند نزدیک عروسی هم هستیم و خرجامون بالا رفته . ولی کلا از بعد عید خیلی تغییر کرده . قبلا احساس مسوولیت بیشتری در قبال پول دادن بهم داشت ولی امروز دیگه ب زبون آوردمو گفتم چرا چند وقته حتی بهم نمی گی ک پول لازم داری یا ن ؟؟!!