پباز دو جور سرخ میشه دیگه کاراملی و ترد
پیاز کاراملی قندش آزاد میشه به شدت برای بعضی غذاها خوشمزه میشه مثلا برای شیرین پلو ، شیرین قرمه ، مرغ شکم پر ، چلوگوشت بهتره پیازت کاراملی باشه طعم این غذاها با پیاز کاراملی بهتر میشه چون یه شیرینی خوبی به غذا میده که از آزاد شدن قند خود پیاز هست ولی برای ماکارونی بهتره که پیاز ترد سرخ بشه که شیرین نکنه ماکارونی رو
برای کاراملی کردن پیاز اول پیاز رو خرد میکنیم بدون روغن توی تابه میذاریم وقتی آب پیاز قشنگ خشک شد و پیاز نرم شد حالا بهش روغن میزنیم این باعث میشه قند پیاز آزاد بشه و پیازمون نرم سرخ بشه طعم عسلی یا کاراملی به خودش میگیره شیرین میشه
ولی اگر از همون اول توی روغن زیاد پیاز رو سرخ کنی پیاز ترد میشه و شیرین نیست