2789
عنوان

جادو و جنبل

149 بازدید | 8 پست

سلام‌. من یه زندایی دارم که از وقتی اومده کلا همه چیز ریخته بهم برای دایی کوچیکم زن گرفته بودیم ولی الان طلاق گرفته 

ماجرا از این قرار بوده که تو روز تولد پسر داییم زن دایی بزرگم از زن دایی کوچیک میخواد که بره و بهش کمک کنه نمیدونم اونجا چیز خورش میکنه یا چی ..از شبش دیگه دعواشون شروع میشه همین هفته پیش که طلاق گرفتن..مامانم و کلا خانواده مون میگفتن که این سحر میاره جادو میکنه منم باور نمیکردم ..

کلا از وقتی اومده خونه ی پدربزرگم مشکلاتش بیشتر شده ..مثلا خاله هام ماهی سالی یه بار از شوهراشون قهر میکنن و میرن خونه مادر..و خیلی چیزای دیگه ولی من میگفتم که آخه من باهاش کاری ندارم چرا باید جادوم کنه ؟ مامانم هی میگفت چشم دیدنت رو نداره ولی من اعتنا نمیکردم ..دو سال پیش همین موقع ها بود که درد عجیبی رو تو بازوی سمت چپم احساس کردم بعدش هی حالت تهوع میگرفتم میرفتیم دکتر میگفت هیچیت نیست دیگه سرتون رو در نیارم عین جنازه ها میوفتادم یه گوشه ..بعد نمیدونم چی کار کردم یادم نمیاد خوب شدم ..الان دیروز رفته بودیم خونه ی مامابزرگم زنداییم اومد گفت این پیرهن رو مامانبزرگم براش خریده عید و الان اندازه ش نمیشه میخواد بده به من .. حالا من که میگفتم نه ادم خوبیه و ... قبول کردم پوشیدم دیدم اندازه س بعد درآوردم درآوردن همانا و شروع شدن درد بازوی چپ و حالت تهوع گرفتن همانا ..الان داشتم تاپیک ها رو میخوندم نوشته بودن که لکه ی سیاه روی رون نشونه ی اینه که دعا گرفتن نگاه کردم دیدم روی رونم لکه ی سیاهه در حالی که تا دیروز نبود همچین چیزی .چیکار کنم ؟ چطوری باطل میشه 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

الهی بمیره کسی که اینکارو میکنه داداش منو بدبخت کردن😭

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

تو کارامم گره افتاده شدید ‌...خدا ازشون نگذره که نمیذارن زندگی کنیم 

تاچهل رو سوره بقره صوتشو بزار خوب میشی

ازبچگی دوس داشتم پرنسس باشم👸😁الانم یه پرنسسم ولی با پرنسسای والت دیزنی فرق دارم 😑مث اونا رفتار میکنم ،مث اونا لباس میپوشم،اماهیچ وقت نمیتونم مث اونا عشق و تجربه کنم ،هیچ وقت نمیتونم تو قصر زندگی کنم 💒چون من تو دنیای واقعیم که هیچکدوم ازینا وجود نداره ن مرد قوی وجذاب و عاشق و ن قصر زیبا😁ولی من خودمو همیشه پرنسس میدونم اونم یه پرنسس واقعی و تنها،(با مرسانا و شوخرررر گاو خیالیم براهمیشه خداحافظی کردم و وارد دنیای واقعیم شدم)😁پرنسس نی نی سایتتونم😂👸

هر چی داده بنداز اب روون

♥️سکوت، تنها فضایی نیست که در آن صداها متوقف می‌شوند؛ بلکه بستری است که در آن، ندای بلند حقیقتِ درون، بدون هیچ فیلتری از هیاهوی جهان، به گوش می‌رسد.♥️