سلام دوستای خوب....امروز ظهر موقع رد شدن از یه کوچه تنگ یه ماشین سمند با سرعت میومد منم خواستم رد شم منو دیدن گاز دادن سرعتشونو بیشتر کردن هل کردم زانوم خورد به گلگیر جلویی پای راستم رفت زیر لاستیک عقب ماشین... خدا رحم کرد ساق پام نرفت،لاستیک که به پام خورد پام یهو به سمت بیرون پیچ خورد و یکباره کل لاستیک عقب اومد رو قسمت داخلی پام و رد نشد پامو نیم متر اینا رو زمین کشید موتور ماشین صدای جیر جیر میداد بعد۴ ۵ ثانیه کفشم که پاره شد لاستیک از روپام اومد پایین ماشین سر کوچه ترمز محکم گرفت و رفت راننده و سرنشین کناری خانم بودن دیگه نرفتم دنبالشون....ترس همه وجودمو گرفته بود تو شوک بودم لحظه تصادف چیزی نفهمیدم واقعا.... احساس گرمی زیاد تو مچ پام کردم نگاه به کفشم انداختم سمت بیرونیش کلا از کفی پاره شدش کفش تازه هم بودن....باز خدارو شکر پاره نمیشد لاستیک از روپام نمیومد پایین دوستان الان مچم بدجور پیچ خورده و خیلی متورم شده قرمز شده احساس گرمی و درد شدیدی در مفصل مچم دارم نمیتونم اصلا پاشنه پامو رو زمین بذارم یا حتی اون نقطه رو فشار بدم میخوام بایستم رو پام تعادلم به هم میخوره.به هرحال تصادفه میخواستم برم بیرون کار دارم الان چیکار کنم😔😢