2777
2789
عنوان

عمل بینی

163 بازدید | 16 پست

سلام خانوما

کسی به تازگی بینی عمل کرده ؟ هزینش چطوریاس و اینکه درد داره بعد عمل..‌و درسته ک مشکل تنفسی پیدا میکنی؟ 

عمل بینی تقریبا استخوانی خوب میشه به نظرتون؟

حقا که غمت از تو وفا دار تر است   

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۷روز عمل کردم ۱۴خود عمل با ازمایش و اینا۱۶شد  من مشکل تنفسی ندارم خداروشکر  من درد دا ...

مبارکتون باشه 

یسوال داشتم دکتر بعد چند روز  پنبه های  داخل  بینی در  اورد؟؟ منم ۵ روز عمل کردم تا دوشنبه باید صبر کنم .‌اما داخل بینی احساس میکنم ترشح داره . خطرناک نیست؟ یا عفونت ؟؟

نگرانم

خدا را چه دیدی شاید همانی شود که میخواهی  
مبارکتون باشه  یسوال داشتم دکتر بعد چند روز  پنبه های  داخل  بینی در  اورد ...

من تامپون داشتم ۲ساعت بعد عمل در اورد واسم کلا دکتر من نمیزاره تو بینی بمونه میگه خشک میشه بعد کشیدن اذیت میکنه نه خطرناک نی تا ۲۰روز خون و خون ابه میاد از بینی 

شما شستشو هم نمیتونین بدین یعنی؟؟

من تامپون داشتم ۲ساعت بعد عمل در اورد واسم کلا دکتر من نمیزاره تو بینی بمونه میگه خشک میشه بعد کشیدن ...

نه دیگه . جلو بینیم بسته  اما خونابه بیاد . خودم قسمت جلو عوض میکنم

فقط میترسم عفونت کنه . منتظرم ساعت ۲ بشه قرصم بخورم

خدا را چه دیدی شاید همانی شود که میخواهی  
نه دیگه . جلو بینیم بسته  اما خونابه بیاد . خودم قسمت جلو عوض میکنم فقط میترسم عفونت کنه . منت ...

وای خیلی سخته اینجوری ادم بیشتر کلافه میشه من فقط اتل رو بینیم بود با چندتا چسب دیوونه شده بودم من چندساعت بعدعمل یکسره شستشو میدادم قطرو پماد واسه بخیه هام میزدم خیلی راحتو بدون دردم بخیه هام جدا شد 

نگران عفونت نباش قرصاتو بخوری عفونت نمیکنه اصلا ابم نزن اصلا به صورتت هرچی نگران باشی و استرس داشته باشی بدتره

من ۱ماه نمیشه ک عمل کردم 

یک هفته اول سخته نه بخاطر درد که دردش کاملا کاملا کاملااااااا قابل تحمل اصلا نمیشه بهش گفت درد...و اینکه از روز سوم بخیه ها شروع می‌کنه به خارش و زیر باند خون خشک میشه خیلی اذیته...

هزینه منم حدود ۱۰تومن بود تو قاعمشهر

و دماغم استخونی بود الان عاللللللی هست اصلا ورم نداره خداروشکر میکنم واقعا

پیکی به سلامتی خداوند بزن