2777
2789
عنوان

مادر پرتوقع

6305 بازدید | 76 پست

مادرم هردفعه بیاد خونمون من کلی بهش وسیله و پول میدم،شوهرمم راضیه و با کمال میل انجام میده،ولی مامانم توقعاتش زیادیه،مثلا بهش ی جعبه انار دادم میگه دستت درد نکنه جعبش کوچولوا،اسمش ی جعبش نهایت دو کیلو بشه...هرکاری میکنم ذره ای به چشمش نمیاد خیلی ام توقعات بیجا داره،از هیچی شانس نیاوردم،نه پدر نه مادر...خداروشکر شوهرم خوبه

ای بابا.... به دل نگیر مادره 

باورم نمیشه اسم کاربریمو ساسا جون میخونید!!!!!!!!!!!!!!!چرا اخه! عزیزان  سَه سَه جون!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ترجیععععع میدهم به ذوق خویش دیوانه باشم تا به میل دیگران عاقل!!!!!!! ترجیع میدم ترجیح و ترجیع بنویسم دوست عزیز مگر نه اندازه یه ترجیح سواد دارم😂😂😂😂

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

آخیی اینارو نگو..پدر مادر نعمتن.حتی اگ بد باشن.طفلی گناه داره بخدا..تو بهش محبت کن..میفهمم چیمیگی‌..درستع سختته..ولی خب مادره گناه داره بخدا...پدر و مادر ی دونن ..هیچی جاشون نمیاد‌.

وای دیگه دو کیلو بیشتر مصرف داره مگه،خراب میشه بیشتر دستش بمونه،عجب آدمیه ها

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

من چی باید بگم که مادرم واسم شرط ضمن عقد گذاشته،نصف حقوقم در اختیارش بزارم. شرطی که من در جریانش نبودم.

آسایش دوگیتی تفسیر این دوحرف است بادوستان مروت با دشمنان مدارا

تازه مگه تو شاغلی که ازت انتظار داره،ازین به بعد گفت چیزی کمه،بگو دست فلانی درد نکنه،لابد همینقدر در توانش بود ،من که درآمدی ندارم،فلانی رو خدا نگه داره باز به فکر شماست 

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن
من چی باید بگم که مادرم واسم شرط ضمن عقد گذاشته،نصف حقوقم در اختیارش بزارم. شرطی که من در جریانش نبو ...

بهش میدی???

شرط ضمن عقد چیه

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗
عینهو مادر منه  هر کاری براش بکنی اخرش انگار اب دادی گل مصنوعی  ولی کارای اون یکی اجیم ک ...

بخدا مادر منم همینه،انقدر اذیتم کرده،الانم نیاز داره بازم زبونش درازه،براش همیشه پول،برنج روغن و...میخرم ولی اصلا به نظرش نمیاد،من برای رضای خدا میکنم ولی ناراحت میشم ایراد میگیره،تابستون براش از هر میوه ای ی جعبه بردم مبگه دستت درد نکنه انقدر جعبه هاش کوچیک بود دو کیلو بیشتر نبود،دوباره این سری ام گفت،تو دلم گفتم دیگه براش چیزی نمیبرم که اینطوری بگه

نه. مگه من چقد حقوق میگیرم که نصفش به مادرم بدم. تو عقدنامه م اورده.

بهت توضیح نداد چرا اینکارو کرده 

من نمیدونم چرا به هر کی میگم الهی یکی لنگه خودت بیفته وسط زندگیت بهش برمیخوره ☹️☹️☹️ یعنی خودشونم میدونن شخصیتشون  در حد نفرینه😆 ولی ای کاش خودم یکی مثل خودم بیاد تو زندگیم ، شبانه روز دعا میکنم ، شما هم که داری میخونی دعا کن 🤗

آخ دقیقا مادرمنو گفتی توقع داره هرسری میاد منو شوهرم بهش کلی احترام بزاریم و پذیرتییش کنیم اونوقت خودم ماهی یبارم ک برم سر ظهرگشنه بیرونم میکنه .ازشوهرمم خوشش نمیاد 

یه شیرازی اصیل .عاشق کشورم هستم .همه جای ایران سرای من است .عاشق مردمم هستم .خدا حواسش به شیعه و آقامون هست هیچ وقت شک نمیکنم