2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تاحدودی

ن ک برام مهم باشه ولی کلا هرکی حرف مفت بزنه باید جوابشو بدم اگه ندم می مونه رو دلم

GO HARD OR GO HOME💥💥💥 CAUSE I AM WHATEVER U SAY I AM...IF I WASN'T, THEN WHY WOULD I SAY I AM?? 🧟‍♀️  But I got smarter, I got harder in the nick of time😈☻...Honey I rose up from the dead, I do it all the time😈☻....I'll hold you when things go wrong💞...I'll be with you from dusk 'til dawn💞.........Devil for Devil 😈 Kind for Kind 🤗 It's my attitude 😎 Please don't mind ☻✌🏻.......رفیق شفیق هرکول پوآرو و دشمن هستینگز خنگ ساده لوح 😒👹........There are many things not called poison which can kill a man - Hercule Poirot...   "کاربری که تعلیقش کردی نوشته ی آگاتا کریستی☻" ......  تو فقط دلت بخواد ی روزی مال هم بشیم❤❤التماسش به خدا، حاجت و نذرش بامن❤❤ آهای خوشگل عاشق•••آهای عمر دقایق•••آهای وصله به موهای تو سنجاق شقایق😍...I have died everyday waiting for you...Darling don't be afraid, I have loved you for a thousand years...I'll love you for a thousand more...ای چراغ هربهانه از تو روشن، از تو روشن❤❤❤❤ای که حرفای قشنگت منو آشتی داده با من❤❤❤❤

اگه پشت سرم گفته بشه که پشت سرم بوده جرعت نداشتن به خودم بگن به اونا بی توجهم اما اگر کسی حرفی چیزی بزنه درموردم اگر واقعا ارزش جواب دادن داشته باشه با تیکه و کنایه جوابشو میدم ولی در هر صورت برام مهم نیست و کاری به حرف کسی ندارم

sh_n👉❤     آقایون لطفا درخواست دوستی ندن! اگه با نظرم موافق نیستی لطفا ریپلای نزن دوست عزیز!

از یه جایی به بعد به این نتیجه رسیدم که من مسئول قانع کردن بقیه نیستم(غیر از خونواده ام)

برا همین اگه راجع بهم اشتباه حرف بزنن یا یه چیزیو که بهم مربوط نیست بهم نسبت بدن فقط یه توضیح اولیه در مورد واقعیت میدم و دیگه قبول کردن یا نکردنشو به عهده خودشون میذارم در حالی که قبلا میخواستم به زور همه رو قانع کنم درموردم اشتباه میکنن...

اگرم اون آدم یه مدتی بهم خیلی نزدیک بوده باشه و حالا بیاد کلی حرف بارم کنه،خیلییی ناراحت میشم قلبا اما جلوش اصلا به روی خودم نمیارم

نسبت به قبل حساسیتم خیلی خیلی کمتر شده خدا رو شکر دیگه هر حرفی ناراحتم نمیکنه اما هنوز 100 درصد نشده که حرف هیچ کسی برام مهم نباشه. البته من الان یکم برون ریزتر شدم و وقتی حرفی رو دلم بمونه میزنمش تا سبک شم و بعدش فراموش میکنم کلا

نسبت به قبل حساسیتم خیلی خیلی کمتر شده خدا رو شکر دیگه هر حرفی ناراحتم نمیکنه اما هنوز 100 درصد نشده ...

میشه به منم بگید چیکار کنم حساسیتم کمتر بشه

خیلی برام سخت شده جوری که وقتی هر کاری میخوام انحام بدم اول فکر میکتم بقیه چی میگن

میشه به منم بگید چیکار کنم حساسیتم کمتر بشه خیلی برام سخت شده جوری که وقتی هر کاری میخوام انحام بدم ...

برا خودت زندگی کن و تمرین کن قبل از هر کسی اول خودتو دوس داشته باشی و هوای خودت رو داشته باشی بعد دیگران. من تازگیا اینجوری فک میکنم که خودم هم یه آدم جدایی هستم و  بیشتر از هر کسی احتیاج به مراقبت دارم و باید از خودم مراقبت کنم و هوای خودمو داشته باشم و احترام خودم رو نگه دارم و به خواسته های خودم بیشتر از هر کسی اهمیت بدم و حتی خودمو دلداری میدم و خوبیهای خودمو به خودم گوشزد میکنم و کلا سعی میکنم حرف دیگران برام اهمیتی نداشته باشه و با خودم عشق کنم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز