2777
2789
عنوان

زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 324 بازدید | 37 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من برعکس از سزارین وحشت دارم ازاینکه شکمم پاره بشه همه بهم میگن برو سزارین شو ولی میترسم از دیشب تاح ...

از هیچ کدوم نترس 

من طبیعی که قربون خدا برم دردش در دقابل دردهای پریود من شوخی بود 

سزارینمم خیلیی راحت و سبک بود بی حسیم رفت انگار نه انگار عمل کردم 

ی سوال عزیزم من ۹ ماهم تموم بشه و دردم نگیره باید چیکار کنم؟برا بچه خطری نداره ؟باید برم بیمارستان ی ...

روزت و هفته ات پر شد حتما برو بیمارستان هم معاینه کنن هم خدایی نکرده بچه پی پیش و نخوره 

زیاد پیش مباد 

هر چند من خیلی اطلاعات ندارم 

چون سزارینی بودم بچه هم زودتر از وقت عملم اومد البته ۳۹ هفته و چهار روز بودم یعنی همون ۴۰ هفته 

روزت و هفته ات پر شد حتما برو بیمارستان هم معاینه کنن هم خدایی نکرده بچه پی پیش و نخوره  زیاد ...

پس من هنوزم وقت دارم یعنی من الان ۳۸هفته و ۳روز هستم ولی میگن ۳۸هفته ۴روز ۹ماه تموم میشه

عجله نکن عزیزم.منم دقیقا مشکل شمارو داشتم همش میگفتم چرا دردم‌نمیگیره.مدام پیاده رویم داشتم. چهل هفته که تموم شد،دقیقا همون روزی که تایم زایمانمو توی برگه دکتر برام نوشته بود دردم گرفت و طبیعی زایمان کردم بدون آمپول فشار. فقط پیاده روی ، از پله بالا و پایین رفتن یادت نره که خیلی موثره

خیلیا میگن رابطه ی جنسی داشته باش که دردت شروع بشه در صورتی که این اشتباهه. رابطه فقط باعث میشه کیسه آبت زود پاره بشه. . پس عجله نکن عزیزم.این همه صبر کردی این دو روزم روش. مطمئن باش دردت میگیره

من خیلی یهویی دردم گرفت.

ان شاالله که نینیت صحیح و سالم میاد بغلت    

ی سوال عزیزم من ۹ ماهم تموم بشه و دردم نگیره باید چیکار کنم؟برا بچه خطری نداره ؟باید برم بیمارستان ی ...

گلم بچه کامل شده دیگه وقت اومدنشه با ورزش بهش ضرر نمیرسه من تناب میزدم از دوتا پله میپریدم قر میدادم میدویدم هر کاری بگی کردم یک ذره درد هم نیومد سراغم دکتم گفته بود پیاده روی کنم قرکمر انجام بده تا بچه پایین بیاد

پس من هنوزم وقت دارم یعنی من الان ۳۸هفته و ۳روز هستم ولی میگن ۳۸هفته ۴روز ۹ماه تموم میشه

نه دختر ۴۰ هفته پر بشه میگن زایمان دیر شده 

بعدم هر روزی که بچه تو شکمت اندازه ی یه هفته ی بیرون رشد داره 

بذار خودش سر وقت میاد 

دکتری کع داشت برای من وقت زایمان میزد میگفت اگه بدونی چقدر خوبه بچه رسییده به دنیا بیاد 

راست هم میگفت 

اینن روزای آخر واقعا سخته ان شالله به سلامتی و نبارکی و راحت زایمان کنیی 

عجله نکن عزیزم.منم دقیقا مشکل شمارو داشتم همش میگفتم چرا دردم‌نمیگیره.مدام پیاده رویم داشتم. چهل هفت ...

کیسه اب که پاره میشه خیلی تو روند زایمان موثره .برا من در عرض نیم ساعت ده سانت دهانه رحمم باز شد

ببین عزیزم موقع زایمان دردهات شروع میشه من یادمه دکتر بهم گفته بود27بهمن موعد زایمانته من از 24بهمن دردهایم شروع شد قبلش هیچ دردی نداشتم  و25,بهمن سزارین شدم من که از سزارین خیلی راضی بودم حس خوب و سبکی داشتم ایشالله برای شما هم بهترینها اتفاق بیافته

من فکر کردم چهل هفته ت شده.اون موقع جای نگرانی داره که بچه مدفوع نخوره برای شماکه هنوز ده روزی دیگه وقت داره