2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده....

87 بازدید | 6 پست

خیلی تنهام دلم میخواد برم پیش خدا و نبینم آدمایی رو که خواب خوش برام نداشتن هر شب گریه هر شب مرور خاطراتم که با خودم میگم مگه من چند سالم بود     وقتی توی یه جمعی نشستم یک دفعه خاطرات بد زندگیم یادم میاد سریع گریم میگیره دلم به حال خودم خیلی میسوزه       

میفهمم گذشته درگذشته گلم بهش فکر نکن تو حال زندگی کن و تلاش برا آینده بیخیال

⛔اقایان درخواست دوستی ممنوع⛔امام رضا(ع):کسی که بر ارتکاب گناه پافشاری می‌کند و از آن دست‌بردار نیست و (در عین حال) از خدای خود طلب عفو و بخشش می‌کند در حقیقت خود را مسخره کرده است.💖اگه خواستید درد دل کنید یا مشکلی داشتید نیاز به حرف زدن داشتید میتونید رو من حساب کنید البته فقط خانم ها💖

منم خیلی ناراحتم الان 

غصه نخور خدا بززگه همه غم داریم من هزار مشکل دارم 

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه حیوون خونگی بخر خیلی خوبه کمکت میکنه تو دیوار هستن کسایی که رایگان واگذار میکنن 

خیلی از مادرا به نوزادشون اب قند میدن چون پول تهیه شیر ندارن و خیلی بیماری ها میگیرند تورو خدا بهشون کمک کنید🙁اهداعضو رو تبلیغ کنید.استرس عامل همه بیماریهاست. به تغذیتون اهمیت بدید.عامل اصلی دیالیز فشار و قند بالاست حتما کنترلش کنید. اشغال تو طبیعت نریزیم. قضاوت و غیبت و تکبر هم از زندگیمون حذف کنیم
جدی میگی یا داری مسخره میکنی

وا چرا مسخره کنم مگه دیوونم خب من خودمم حالم خوب نیست خیلی غم دارم دوس دارم یا سگ بگیرم یا گربه من خیلی حیوونا رو دوس دارم حالم باهاشون خوب میشه