2777
2789
عنوان

یه حس عجیبی دارم

189 بازدید | 18 پست

شما وقتی حس تنهایی دارید به شوهرتون میگید؟؟

الان دو هفتس که از شوهرم دورم ،اون ب خاطر کرونا قرنطینس،هم دلتنگشم هم ناراحتم ازش،از اینکه چقد تحقیرم میکرد تو دعواها،چقد منو پایین میدید خیلی جاها،از اینکه بعضی اوقات میخواست خوشحالم کنه ولی یا بلد نبود یا شرایطشو نداشت،دلم گرفته....

دیروز یه جمله ای خوندم که جهنم جاییه که یه جایی ادمی رو میبینی که میتونستی باشی و ادم که ساختی،بعضی از ماها با خودمون چیکار کردیم،واقعا دلم گرفته...

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

ای ام مجرد

ولی حس تنهایی زیادپیدا نکردم 

مگر اینکه از بیکاری باشع ک کم پیش میاد😀😀😀

کاربری دست دو نفره🤍 پس کار آگاه بازی در نیارید  .‌.اگ ریپ زدی دیدی جوابتو ندادم بدون برا شعور و فرهنگ خودم احترام قائلم و نمیخوام بخاطر تو ب خودم بی احترامی کنم و گرنه هزاررررتا جواب برا گفتن دارم نگران نباس 

☹☹☹

نمیدونم بنظرت اگه بهش بگی یکم مهربون نمیشه !؟ و تحت تاثیر حرفت قرار نمیگیره؟ 

چشم‌هایش شبیه سکوتِ شب‌اند؛آرام، مردانه،و پُر از امنیتی که هیچ واژه‌ای حق ندارد درباره‌اش اغراق کند.او فقط یک مرد نیست…قطعه‌ای از روحم استکه بی‌صدا،جای خودش را در من پیدا کرده.🪽✨من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه

چجوری ازدواج کردین با عشق یا سنتی؟

سنتی

من عاشقش شدم اولش،ولی بعد دیدم‌اون جای اینکه به نفع من کار کنه به نفع جیب خودشو پدرش کار میکنه و اینو زرنگی‌میدونه،خیلی جاها قلبمو شکوند💔

اون قبل ازدواج خیلی دوس دختر داشت،ولی من نه، ولنتاین میشد من انقققد ذوق میکردم که حالا نامزدم میخواد واسم چیکار کنه جای اینکه یه شب عاشقانه واسم رقم بزنه(که واسه دوس دختراش از اون کارا میکرد،)میبردتم بازار یه کفش واسم میخرید میگفت اینم کادو ولنتاینت😞

☹☹☹ نمیدونم بنظرت اگه بهش بگی یکم مهربون نمیشه !؟ و تحت تاثیر حرفت قرار نمیگیره؟ 

نه ،چند بار اومدم باهاش حرف بزنم یا اخرش منو محکومم کرد یا دعوامون شد،خودمو لعنت میکردم که چرا باهاش حرف زدی