2777
2789
عنوان

خیلی ریزه میزم

978 بازدید | 65 پست

اعتماد ب نفسمو کلا از دست دادم😩😩‌

قدم ١٥٨ وزنمم ٥٥ ریز اندامم 

شوهرم میگه من خوشم میاد همینجور باش ولی من چرا نمیتونم باور کنم حس میکنم اینطور میگه که ناراحت نشم‌😪‌

اون برعکس منه قدش١٨٠ وزنشم٩٨

کسی هست اینجا مثل من باشه چطور باهاش کنار میاید😥

.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

برا همینه ک میگن تناسب قد بین زن شوهر خیلی مهمه بنظرم 

من خودم قدم ۱۶۰ شوهرم ۱۷۰ بسیاااار راضی هستم حالا دختر خالم قدش ۱۶۰ شوهرش ۱۸۴ اییییدم پز قد شوهرشو میده حالا قد شوهرش به ب اون چ واقعا نمی‌فهمم در مقابل هم مثل فیل و فنجون هستن (((حالا من نظر شخصمو  گفتم بهم حمله نکنید

یاد گرفتم به خودم احترام بذارم تا همواره مورد احترام و عنایت قرار بگیرم بهترین لباس و بهترین ادکلن مختص مصرف روزانه منه...بهترین ظرف ها و بهترین خوراکی ها برای خودمه مهمان جای خود....موهام هر روز شونه شده و با کوچکترین مریضی به خودم میرسم این تن منه با ارزش ترین دارایی که دارم و همیشه عاشق خودم میمونم تا عاشقم باشن♥️یاد بگیریم خود را دوست داشته باشیم 

خیلیا اینجوری دوس دارن عزیزم. مگه بده؟ 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

من ١٦٠ هستم با وزن ٥٠

استخون بنديمم ريزه

و بنظرم همينطوري زيبا هستم 

شمام اعتماد بنفستو ببر بالا

همسرمم ١٨٢ و وزن ٨٠

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤