2777
2789
عنوان

کم خونی شدید

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 38 پست

اونایی که هموگلوبین خیلی پایین دارن اول با تزریق میارن بالا بعد قرص شروع میکنن .. من خودم تا موقعی که دارو میخوردم می اومد بالا .دارو رو قطع میکردم برمیگشت سرجاش . تغذیه خیلی مهمه .دارو به تنهایی کفایت نمیکنه

هیچی . تازه فهمیدیم اینطوره

منم همیشه خدا کم خونم ولی با خوردن قرص وضعیتم بهتر میشه 

موقع زایمانمم میخواستن بهم خون تزریق کنن ولی بخاطر همین حرفا که بدنت عادت میکنه و.‌‌.‌. اجازه ندادم وباز با خوردن قرص بهتر صدم خداروشکر ولی دیگه یادم نیس که چند شده بود هموگلوبین خونم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

درد یکم داره بعد تزریق  کلا من بعد زایمان هم زیاد مریض شدم  ولی فکر نمیکنم ربطی ب تزریق ...

کسی بهتون نگفت ضرر داره تزریق خون؟ چرا فکر نمیکنی ربطی به تزریق نداشته باشه

اونایی که هموگلوبین خیلی پایین دارن اول با تزریق میارن بالا بعد قرص شروع میکنن .. من خودم تا موقعی ک ...

اخه یه دکتر گفت تزریق خون اصلا خوب نیست و درد و مرضای دیگرو میاره به بدن

منم همیشه خدا کم خونم ولی با خوردن قرص وضعیتم بهتر میشه  موقع زایمانمم میخواستن بهم خون تزریق ...

خوب کردی میگن تزریق خوب نیست اصلا. سلامت باشی انشالله

کسی بهتون نگفت ضرر داره تزریق خون؟ چرا فکر نمیکنی ربطی به تزریق نداشته باشه

نه اتفاقا گفتن این خونها کلی آزمایش روش میشه و سالمه 

آخه بیماری هایی که گرفتم ربطی ب خون نداره

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
عزیزم سرم اهن هم بزنه یه امپول هس میزنن تو سرم اسمش یادم نیس خیلی خیلی تاثیر داره بعد از اینکه دوتا ...

مرسی بابت راهنمایی. من خیلی نگران بودم میترسیدم اتفاقی براش بیوفته😔 پس با رعایت تغذیه و مراجعه به متخصص مشکل برطرف میشه درسته