2777
2789
عنوان

دز سوم واکسن

520 بازدید | 25 پست

بچه ها شوهر احتمال باید دز سومم بزنه .

کرونا هم دوماه پیش گرفته 

بزنه؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

مگه دوز سومم داریم؟ برا شصت سال به بالا میگن دوز سوم. من دوز 2 دیشب زدم نگفتن دوز سومم داریم تاریخ ن ...

کادر درمانه 

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
وقتی ۲ دز زده گرفته باز میره دز سوم بزنه؟

چون کادر درمانه ۶ ماه از واکسنش میگذره

وقتی ۲ دز زده گرفته باز میره دز سوم بزنه؟

دیگه مجبور بشن اره ...

من میگم نمیخواد ولی میگه میخوام بزنم

حتی دو دز استرا زده 

اهاان استرا زده ..راستش استرا رو ننیدونم دوز سوم میزنن یا نه...

ولی سینوفارم رو دوز سوم قطعا باید بزنن...بهتره از پزشک سوال کنین استرا دوز سوم داره یا نه 

عضو گروه نارنجی🧡🧡🧡وزن شروع ۱۷ / ۹ /۰۰(۶۷/۷۰۰)🧡هدف (۵۵) 🧡قد ۱۵۵🧡🌷🍁🤩۲۰ / ۹ / ۰۰ (۶۶/۸۰۰)🧡۲۸ / ۹ /۰۰ (۶۶/۱۰۰)🧡۵ / ۱۰ / ۰۰(۶۵/۷۵۰)
اهاان استرا زده ..راستش استرا رو ننیدونم دوز سوم میزنن یا نه... ولی سینوفارم رو دوز سوم قطعا باید ب ...

ولی چون کادر درمانه مجبوره بزنه ...

خودش گفت تا چند وقت دیگه نوبتتمون میشه برا دز سوم