2789
عنوان

شقاق

217 بازدید | 15 پست

سلام دوستان .خیلی عذر میخوام من مشکل یبوست ندارن یعنی راحت شکمم کار میکنه اما .مقعدم انگار که زخم شده .نگاه که کردم انگار ی کوجولو زخمه دیواره هاش و موقع دفع یکم اذیت میشم خونریزی  و اینا هم ندارم فقط موقع دفع .این شقاقه یا چیز دیگه.چیکار کن‌خوب بشه .خجالت میکشم برم دکتر

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من داشتم آب زیاد بخور سبزیجاتم زیاد مصرف کن. من بعداز هردفع یه قرص ویتامین Eرو سوراخ میکردم و روغنشو وارد میکردم.تونت خوندم. خوب شدم خیلی ساله ندارم

دردم از یار است و درمان نیز هم
شیاف انتی فیشر یا پماد انتی فیشر ؟

بین شیاف استفادش راحت تره ... ولی همه جا ندارن 

فرقی هم نمیکنه ..‌ من یه زخم خونریزی دهنده داشتم با پماد انتی هموریید دو روزه خوب شد ... بستگی داره چی تو دسترسته .. شیاف گرونتره برای زخم داخلی تره .. اگه بیرونه پماد بگیر ولی کسایی که یبوست دارن معمولا کل رکتومشون تقریبا آسیب میبینه شیاف بهتره .. حالا خودت ببین چی برات خوبه 

واااییی چند ماه پیش مشکل منم همین لععنتتتتی 

تایپکم زدم راجبش 

آخر رفتم دکتر چند تا پماد داد دو سه روزه خوب شدم دیگه. هم استفاده نکردم عالی بود ..

خیلی بده لعنتی ماینش🤦آبروم رفت😂

فقط خدا ⁦❤️⁩