2777
2789
عنوان

خانومای شاغل

112 بازدید | 16 پست

حقوقتون میارید خونه خرج میکنید یا پس انداز میکنید برا خودتون؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیزی نمیمونه برام ک بدونم خرج کنم یا پس انداز کلا نمیدونم چیکارمیکنم چون برکت اصلا نداره😑😑

واقعا درسته ...تا ی فروشگاه میری کارت خالی میشه🥴

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
ارع هم خودم هم خونه کلن حسابمون باهم مشترکه

خدا برکت بده 🍃

اره واقعا دنبال اینم ی شیفت دیگ ام برم😂نمیدونم خرج من بالاس یا پولا بی برکت شدن

اگر متاهلی خیلی سخته .

ارع هم خودم هم خونه کلن حسابمون باهم مشترکه

بحثی پیش نمیاد؟ راحت برای خودتون خرج میکنید؟ نمیگه این ضروری نبود؟یا چرا خریدی؟ بنظرتون کارت جداخوبه یا مشترک

دردم از یار است و درمان نیز هم
بحثی پیش نمیاد؟ راحت برای خودتون خرج میکنید؟ نمیگه این ضروری نبود؟یا چرا خریدی؟ بنظرتون کارت جداخوبه ...

اره برا من سواله...

حس بدی نداری ؟یا شوهرت بد عادت نشده؟ اگه یه مدت نری سر کار به نظرت ری اکشن شوهرت چیه

حس بد ندارم،اتفاقا شوهرم بد عادت شده  ولی اگر حقوق من نباشه زندگیمون نمیچرخه ،خرجمون‌بالاست، شوهرم چند ماهیه کارش رو عوض کرده فعلا درآمدش کمه،اما وقتی جا بیوفته کارش در آمدش عالی میشه،منم بهش گفتم وقتی درأمدت خوب شد من دیگه نمیرم سر کار،قبول کرده