2777
2789
عنوان

سلام پنج روز دیگه عقدمه.... بیاین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 298 بازدید | 27 پست

مبارکت باشه گلممم😍 ان شاء الله خوشبخت باشی و روز های خوشی رقم بخوره براتون . 

تاج گل حتما بگیر خیلی قشنگه . برای سفره من زیاد سر در نمیارم چون خودم رفتم محضر آماده بود .

گلمممممم خواهشاً برام دعا کن خدا از این دو راهی منو در بیار ه . برام دعا کن راه درست و انتخاب کنم و پشیمون نشم. . اسمم مائده هست . خواهشاً برام دعا کن محتاجم به دعاهاتون🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻

امید دارم به روزی که منم مادر بشم 😍                                 بعد سه ماه صدای  💓 کوچلووشو بشنوم 😍.             بعد ۹ ماه بیاد بغل مامان بابا ش .👣                             اخ که من فدای خنده هات بشم مامانی 😣.              میشه برای مامان شدنم یه صلوات با دل های پاک تون بفرستید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹

خودت عکسای نت رو ببین ترکیبی کار کن این شرکتای دیزاین خیلی تکراری کار می کنن مثلا بله برون و عقد هر کی رو میبینی کادوها تو جعبه های شیشه ای انگار آزمایشگاهه که حیوونای آزمایشگاهی رو می ذارن تو جعبه شیشه ای یا موزه است😑😶

الان گل طبیعی تو دیزاین خیلی قشنگه ولی گرون میشه یه کم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بجای عروس رفته گلاب بیاره .. با ی نفر هماهنگ کن واسه دفعه اول بگه عروس داره قرآن میخونه واسه بار دو ...

وای یادش بخیر من چه قدر دلم میخواست اینجوری باشه..حتی خواهرم تمرین هم داشت میکرد ولی اخرش بازم گفتن رفتم گلاب وگل بیارم  

بجای عروس رفته گلاب بیاره .. با ی نفر هماهنگ کن واسه دفعه اول بگه عروس داره قرآن میخونه واسه بار دو ...

وااااای فقط دوس دارم زود بگم بله چون واقعا عاشقشم 

حتما اگه قبول کنن حتما میگم 

وااااای فقط دوس دارم زود بگم بله چون واقعا عاشقشم  حتما اگه قبول کنن حتما میگم

عشقتون پایدار ♥️

امید دارم به روزی که منم مادر بشم 😍                                 بعد سه ماه صدای  💓 کوچلووشو بشنوم 😍.             بعد ۹ ماه بیاد بغل مامان بابا ش .👣                             اخ که من فدای خنده هات بشم مامانی 😣.              میشه برای مامان شدنم یه صلوات با دل های پاک تون بفرستید 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹
وای یادش بخیر من چه قدر دلم میخواست اینجوری باشه..حتی خواهرم تمرین هم داشت میکرد ولی اخرش بازم گفتن ...

عزیزم بله گفتن راحته ؟خیلی استرسشو دارم 😥😥😥

کلا برا عقد همش فکر میکنم میدزدنم 

عزیزم بله گفتن راحته ؟خیلی استرسشو دارم 😥😥😥 کلا برا عقد همش فکر میکنم میدزدنم 

استرس داستن طبیعی عزیزم...توکل به خداکن..

من گفتم باتوکل به خداواجازه پدر ومادرم وبزرگترا بله