2777
2789
عنوان

دلم گرفته

100 بازدید | 11 پست

یه خواهرچقدرمیتونه پست باشه دل خواهرشوباحرفاش باکاراش بشکنه بعدروکنه بهت بگه توعقلت کمه تودنیای دیگه ای سیرمیکنی یاعیب بزاره روقیافت روشخصیتت حتی ب شوهرت توهین کنه هرچی ازدهنش بیاددرطول زندگی بارخواهرش کنه من هرکاری ام کنم یه تشکربلدنیست توقع داره من همیشه برم سمتشون بااینکه دلم ازشون شکسته میرم سعی میکنم حرف بگیرم بازم میگن تواینجوری....خداشاهده نمک نشناسن بارهادلموشکستن منوپیش شوهرم تحقیرم کردن بارهااماچیزی نگفتم و سپردم بخدا نتیجشم دیدم هرسزی یه داستان جدید منودیونه کم عقل و خطاب میکنن خواهران موندم چ کنم خستم بخدا

قطع رابطه کن وقتی میبینی چیزی درست نمیشه

برای زندگی خودت تلاش کن نه برا ادمای بی لیاقت

برای سلامتی عشقم که هفت ساله هلاک یه نفس کشیدن راحتیم دعا میکنی؟!( امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف السو) از عشق متنفـــرم تمام خوشی های زندگیمو ازم گرفت😭💔هر وقت سرتونو روی شونه های محبوبتون گذاشتین دلتنگهارو دعا کنین(: 🥺🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

قطع رابطه کن وقتی میبینی چیزی درست نمیشه برای زندگی خودت تلاش کن نه برا ادمای بی لیاقت

یکیش عقدیکی دیگشم مجردخیلی اذیتم میکنن خداشاهده توعمرم کسی ب شخصیتم خودم شوهرم توهین نکرده این دوتاانقدرتوهین کردن ایران آزمون میدونن 

واگذار کن بخدا خواهر من یه بدی در حقم کرد کارم ب بیمارستان کشید واگذارش کردم مث سگ داره تقاص پس میده

همیشه همینکارومیکنم مثلاتازگیابرگشته بهم میگه تواصلایجوری ای اخلاقت گنده تودنیای دیگه ای مگه آدم چقدرمیتونه پست باشه بعد۳ماه خواهرشوببینه برگرده اینوبگه انقدربی ادبن بخاطر اونا من۳ماهه نرفتم خونه بابام اونام که پشتشون من فقط غریبم 

همیشه همینکارومیکنم مثلاتازگیابرگشته بهم میگه تواصلایجوری ای اخلاقت گنده تودنیای دیگه ای مگه آدم چقد ...

قطع رابطه کن مث من خودتو راحت کن بعدا خودتو تف و لعنت میکنی ک چرا زودتر نکردی

دلم برای خودم میسوزه کاش هیچ وقت خواهرنداشتم خواهرشوهرم ۷ساله عروسشونم یباربی احترامی بهم نکرده یا خانواده شوهر...من هیچکس وندیدم ب خودم شوهرم توهین کنه اونوقت این دوتا... بعد میگن نه ماخوبیم تواخلاقت گنده آخه مگه میشه همه راضی باشن ایناناراضی بعدمشکل از من باشه واقعا بریدم خستم کردن

رابطموکم کردم کامل نمیتونم قطع رابطه کنم چون خونه بابام میبینمش کلا ادمای فضول وکجنکاوی هستن وفوق العاده خودشونومیگیرن کلاس میزارن برای من زندگیمو وسایلامومسخره میکنن درحالیکه خودشون دادن 

رابطموکم کردم کامل نمیتونم قطع رابطه کنم چون خونه بابام میبینمش کلا ادمای فضول وکجنکاوی هستن وفوق العاده خودشونومیگیرن کلاس میزارن برای من زندگیمو وسایلامومسخره میکنن درحالیکه خودشون دادن