2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی

95 بازدید | 6 پست

چند تا دونه اطراف واژنم هست احتمال میدم زگیل باشه الان من واکسن بزنم این زگیل از بین میره؟ لطفا راهنمایی کنین یا پماد معرفی کنین که واقعا جواب بده چون الان شرایطم جوریه که امکان برو بیا دکترو هزینه لیزرو.... ندارم 

نه با واکسن از بین نمیره واکسن فقط از تیپای پر خطرش جلوگیری میکنه...باید بری دکتر برش داری تا بیشتر نشد حالا خود دکتر تشخیص میده با چی برداره یا لیزر یا محلول و...

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه با واکسن از بین نمیره واکسن فقط از تیپای پر خطرش جلوگیری میکنه...باید بری دکتر برش داری تا بیشتر ...

درمان شه دیگه برنمیگرده اخه من از چند نفر شنیدم کلا ویروسش از بین نمیره و توی بدن میمونه

درمان شه دیگه برنمیگرده اخه من از چند نفر شنیدم کلا ویروسش از بین نمیره و توی بدن میمونه

سیستم ایمنیتونو خیلی باید ببرین بالا خیلیا دفع کردن از خونشون...چندسالتونه؟

«فَإِذَا قَضَىٰ أَمْرًا فَإِنَّمَا يَقُولُ لَهُ كُنْ فَيَكُونُ»«خدا بخواهد غیرممکن هم ممکن می‌شود»امیدوارم همینقدر قشنگ براتون بخواد❤🌱خدایا صلاحتو با حاجت دل من یه گره کور بزن❤️
۲۹ سالمه

زیگیلارو بردار زیر نظر دکتر باش پاپ اسمیر انجام بده سیستم ایمنیتو ببر بالا از دکتر بپرس ببین واکسن تاثیری داره الان یا ن بهشم فکر نکن