2777
2789
عنوان

همزاااد

96 بازدید | 8 پست

دختراااا من مدام در حال اذیت شدنم همه‌ی کارام گره داره همه به چشم بد به من نگا میکنن همه‌ی ارتباطم پوچ میشه با دوستام اینا من به خدا خیلی مهربونم اخلاقم هیچ مشکلی نداره خودم نمیگم همه اینو میگن ولی متاسفانه هیچ وقت تو هیچ موقعیتی موفق نشدم یه نفر گفت بهم همزاد داری اون اذیتت می‌کنه واقعا دیگه باورم شده توروخدا اگه تجربه ای دارین کمک کنین خیلی گریه کردم امروز توروخدا اگه راهی میدونین کمکم کنین 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بخدااا چرتههه 

من چن تا خاستگار داشتم همش سر مساعل الکی بهم‌میخورد چند جا رفتم بهم‌گفتن همزاد داری اذیتت میکنه اگه دفعش نکنی هیچوقت نمیتونی ازدواج‌کنی منم گفتم به درررک و ملا بیخیالش شدم ..الان ۱۰ماهی میشه ازدواج‌کردم بدون هیچگونه دعایی و دفع همزادی 

ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ  مــــن ؏شــ♡ـق‌رو آرزو ڪـردمـــو تو مستـݼاب شدے♛ღ..!🦋 ️ـ٨ـﮩـ۸ـﮩ.خدایا شکررررت❤️😍.

فکرت رو مثبت کن. همزاد چیه؟ انرژی مثبت داشته باش . دنبال خوشی نباش خودت باید لخظه های خوبو بسازی. چیزای منفی رو بریز دور . ارتباط با خدا . صحبت کردن با خدا . نماز . قران . 

💚 صلوات برای سلامتی نی نیم❤ الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
بخدااا چرتههه  من چن تا خاستگار داشتم همش سر مساعل الکی بهم‌میخورد چند جا رفتم بهم‌گفتن همزاد ...

آخه مشکل من علاوه بر ازدواج کلا تو روابطم با همه هست  حتی مامانم و بابام یه حرفایی میگن بهم باورم نمیشه خودم موندم این همه بد بیاری مگه میشه یا وقتی خواستگار دارم چنتا باهم یه جا هستن که من نتونم تصمیم بگیرم که با کدوم ازدواج کنم 

فکرت رو مثبت کن. همزاد چیه؟ انرژی مثبت داشته باش . دنبال خوشی نباش خودت باید لخظه های خوبو بسازی. چی ...

هر وقت تصمیم میگیرم یه کاره خیلی جدی رو شروع کنم یا اصلا نماز خواندن یه مشکل افتضاحی پیش میاد که تا اونو جمع و جور کنم دیگه هدف یادم میره