2789
عنوان

میشه کمکم کنید

47 بازدید | 7 پست

ما تویه محله ای هستیم که جایی داره مثل بازاره مغازه داره امیدوارم منظورم و بفهمید بعدش یه پسریه۵ سال مغازه داره ولی من قبلا ندیده بودمش چون زیاد از اون سمت رد نمیشدم چون یکم خلوت بود ولی از وقتی کرونا اومده همش از اونجا رد میشدم چند بار بادوستم رفتیم خرید چرا دروغ بگم هردومون ازش خوشمون میومد احساسم میکردیم اونم از ما خوشش میاد ولی من فکر میکردم از دوستم خوشش میاد تا اینکه یک ماه پیش رفتم مغازش باهام شوخی میکرد منم دقیقا همون مردی بود که تو ذهنم بود از لحاظ اخلاقی ازش خوشم میومد بعد سنم و پرسید منم سنش و پرسیدم خیلی باهم فاصله  داشتیم بعد یه بار اذیتم کرد گفت میخام برم شهر دیگه بعد این بار که رفتم گفت شوخی کردم منم ازش پرسیدم بچه داری گفت آره منم یکم سر به سرش گذاشتم گفتم ای الکی میگه بعدش گفتم عکسشون وداری گفت اره چند بار گفتم نشونم بده هی بهونه اورد تا اینکه چند روز پیش گیر دادم بهش که حتما نشونم بده نشونم داد خیلی ناراحت شدم ولی به روی خودم نیاوردم اولش باید بهم میگفت البته خودم بهش شک داشتم چون شماره نمیداد خب طرف یاشماره میده دوست بشه یا اینکه از کسی خوشش بیاد خواستگاری میکنه هیچ وقت نمیبخشمش چون بااحساساتم بازی کردباید از اولش میگفت ازدواج کرده اون بارم بهم گفت بریم بیرون قبول نکردم گفتم تو زن و بچه داری دوست ندارم به همجنس خودم خیانت کنم من خودم و بزارم جای زنت دوست دارم کسی این کار و با خودم بکنه؟ خیلی ناراحتم اعصابم بهم ریخته کاش اصلا باهاش آشنا نمیشدم اگه از اولش میگفت ازدواج کردم بهش وابسته نمیشدم من اکثر اوقاتم بیرون برم میبینمش واقعا اذیت میشم چون خیلی بهش وابستم دوست دارم بدون اینکه قضاوت کنید کمکم کنیدچطور فراموشش کنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حس شما اشتباه و زودگذره 

از هیچکدومتون خوشش نیومده  صرفاً یک زاپاس و وقت پر کن برای تنهایی فروشنده 

مردی که شوخی کنه و` زود `صمیمی بشه   زود هم دل می‌کنه و رابطه رو  سخره گرفته 

بخشش !

روابط دوستی و صحبت با نامحرم از بیس حرامه  به ببخشش شما نداره

حس شما اشتباه و زودگذره  از هیچکدومتون خوشش نیومده  صرفاً یک زاپاس و وقت پر کن برای تن ...

والا نمیدونم چی بگم تازه یه بارم از شوخی بهش گفتم از من خوشت میاد واسه خواهر زاده ای برادر زاده ای چیزی بگیرم میگفت میخای نگاهت کنم حسرت بخورم گفتم چرا زن گرفتی خب میگفت قبلا از سربازی میومدی واست زن میگرفتن منم بچه بودم برام زن گرفتن زنشم فامیلشونه