2777
2789
عنوان

شیطنت پسرم

226 بازدید | 7 پست

سلام.پسر من زیر دو سال هست شیطون و کنجکاو هستش.منم سعی میکنم بچم دعوا نکنم یا کتک نزنم حالا یکی از بستگان نزدیکم پیش کسی میگفت من بیخیالم بچم هر کاری کنه هیچی نمیگم در صورتیکه بچه اون هفت سالشه فوق العاده شیطون و حرفهای زشت میزنه.راستش خیلی ناراحت شدم از حرفش.نمیخام دیگ باهاش رفت و آمد کنم حق دارم ناراحت شم؟؟

واااااا بچه زیره دوسال چی میفهمه

بگو من بموقعش میدونم چجوری  بچما تربیت کنم

توی ثانیه به ثانیه های زندگیم خدا رو  با تمامه وجودم حس کردم...وازش ممنونم که توی فراز و نشیبهای زندگیم همیشه یارو یاورم بوده...ازش ممنونم که حبِ ائمه رو توی دلم قرار داده...خداجونم ازت متشکرم که منِ بنده ی ناچیزت رو با وجودِ تمامِ گناهاش تنها نگذاشتی ...من همیشه به تو محتاجم لحظه ایی و آنی مرا به حاله خودم وا مگذار❤❤❤🙏🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین عزیز بیخیال بودن با اینکه نخوای داد بزنی سرش یا کتک بزنی فرق داره

اگه بهش تذکر میدی یا برخورد میکنید اوکیه ولی اگه کاملا بی تفاوت برخورد میکنید اصلا خوب نیست

زندگی انقدر کوتاست که نباید حتی یک ثانیه اش را برای دیگران زندگی کنیم                                                         یک صلوات برای شفای بیماران به خصوص بیماران کرونایی بفرست                                                                       
واااااا بچه زیره دوسال چی میفهمه بگو من بموقعش میدونم چجوری  بچما تربیت کنم

ولا جلوی خودم نگفت.منم نمیخام به روش بیارم.فقط نمیخام دیگ سعی میکنم باهاش سر سنگین باشه.اصلا ازش توقع نداشتم

ببین عزیز بیخیال بودن با اینکه نخوای داد بزنی سرش یا کتک بزنی فرق داره اگه بهش تذکر میدی یا برخورد ...

نه اتفاقا من همش سعی میکنم با اخم بچم ازم حساب میبره.بچم شیطنت سن خودش داره حتی هنوز قشنگ حرف نمیزنه خوب این بچه فقط دنبال بازیگوشس هست.

البته که نباید دعوا کنی ولی اینکه کلا بیخیال باشی بخصوص وقتی میری مهمونی اصلاااا درست نیست.بچه شماس ...

آخه ما جایی با هم مهمونی بودیم اون صاحبخونه نبود.بعد هم بچه خودش با اونکه هفت سالشه صد برابر شیطونتره.بچه مناون روز خواب داشت و بیحال بود اتفاقا