2777
2789
عنوان

دوست خل و چل

267 بازدید | 19 پست

بچه ها من پارسال مادرم رو از دست دادم. و الان مجردم. خدارشکر راضی ام از زندگیم اما یه دوست خل و چل دارم هر دفعه باهاش میرم بیرون میگه آره من زندگیم خیلی اوکیه مامانم غذا درست میکنه واسم میاره تو اتاقم... یا مثلا میگه اگه یه پسری بیاد سمت من میبینه مادر دارم یا خانواده دارم جرات نمیکنه اذیت کنه ولی واسه تو سخته !!!!!!! راستشو بخوایین احساس میکنم داره تیکه میندازه... بنظرتون حرفاش درسته ؟؟؟؟؟ البته یه بارم گفته داداشش و زن داداشش گفتن این دختر مشکل روانی داره بره روانپزشک... 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

البته اینم بگم هر چی از برنامه هام بهش میگم هی میخواد نظر خودشو تحمیل کنه.. مثلا میگم میخوام از ایران برم میگه اونایی که رفتن چی شدن.. یا میگم دوس دارم ازدواج کنم میگه ازدواج بده... کلا حس میکنم مشکل داره نظرتون چیه 

ی آپرکات بزنی حله ✌️

هی تو پرَنسِس بابا !!اگه بابات پسوُردِ گوشیتو پیدا کنه که میشی مرحومه مغفورِ بابا                               ساقه طلایی کی شد ۱۰ هزار تومن؟ تو این مملکت خفه هم نمیشه شد دیگه  

خیلی داره حرفای بیخودی میزنه 😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
بندازش از زندگیت بیرون ادم مضخرفیه

یعنی بنظرتون دختر بی مادر بی کس و کاره ؟؟؟؟؟؟ عوضش داداش و پدرم خداروشکر خیلییی هوامو دارن.. اما همش میگه نه مثلا عروس شی داداش و پدرت میخان چیکار کنن ؟؟؟؟؟؟؟

خیلی داره حرفای بیخودی میزنه 😈

جدی این تفکر جامعه اس که دختر بی مادر بی کس و کاره ؟؟؟ گفتم داداشم و پدرم خداروشکر حسابی هوامو دارن اما میگه اونا بدرد نمیخورن !!!!!!!!

یعنی بنظرتون دختر بی مادر بی کس و کاره ؟؟؟؟؟؟ عوضش داداش و پدرم خداروشکر خیلییی هوامو دارن.. اما همش ...

نه بابا این حرفا چیه عزیزم داره حرف الکی میزنع اینکه انقد رواعصاب چجورداری تحمل میکنی محلش نذار

جدی این تفکر جامعه اس که دختر بی مادر بی کس و کاره ؟؟؟ گفتم داداشم و پدرم خداروشکر حسابی هوامو دارن ...

ببخشید ولی این دوستت به درد نمیخوره😈

😈😈😈ما نسل بدجنس گرا هستیم،هرچه بدتر باشند،بیشتر جذبشان میشویم.😈ازکی اینقدر بدجنس شدی؟؟؟از وقتی که به ذات اصلی آدما پی بردم.😈مهربونا واقعیتا رو بهتون نمیگن،حقیقت رو همیشه از ما بدجنسا میشنوین. 😈یه دختر بد می ارزه به صدتا خوب!🖤.😈تا وقتی بد نشی نمی‌فهمن چقدر خوب بودی!😈😈😈.دَر حال مَرگ ████████▓99%.🖤🖤😈😈
عزیزم دعای خیر مادر همیشه پشت سرت هست حتی اگ نداشته  باشیش اتفاقا به نظر من چون تو خود ساخته ای ...

قربون محببت عزیزم... درسته من دعاشو همیشه حس کردم تو این یک سال.. اما میگم واقعا تفکر جامعه اینه که این دختر بی مادره پس اذیتش کنیم ؟؟؟ من معتقدم پسر خوب هم پیدا میشه!!! اما این دختر انقدر فمینیست و مرد ستیزه همش میگهه نهه... 

نه بابا این حرفا چیه عزیزم داره حرف الکی میزنع اینکه انقد رواعصاب چجورداری تحمل میکنی محلش نذار

باشه عزیزم حتما.. فقط روشهای پیچوندشو بلد نیستم چیکار کنم دفعه دیگه نبینمش
؟؟؟

یعنی بنظرتون دختر بی مادر بی کس و کاره ؟؟؟؟؟؟ عوضش داداش و پدرم خداروشکر خیلییی هوامو دارن.. اما همش ...

ن عزیزم هیچ ربطی نداره مادرتون باااینک ب رحمت خدارفتن ولی همیشه دعاگوی شما هستنن و بیشتر هواتونو دارن اون دنیا . خدا رحمتشون کنه و خانوادتو حفظ کنه.

باید دیوانه تر باشیم اگرنه دیوانع خاهد کرد ما را درد دوران🙃...ی دختر قوی چیزی بود ک مجبور بودم باشم...