2777
2789
عنوان

اعتماد بنفس ندارم

178 بازدید | 34 پست

مثلا وقتی حرف میزنم کاملا مشخص میشه اعتماد بنفس ندارم خیلی کم حرفم اما تو خونه اینطور نیستم شمام این مشکلو داشتین؟اگه داشتین و حل شده میشه بگین  چیکارکردین ؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رفتم مشاوره امروز

میگه فرض کن صندلیا ادمن باشون حرف بزن تمرین کن👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯💔🙁

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)

اوهوم منم اینجوری بودم

و کمابیش همچنان یه جاهایی هستم

مطالعه کردم

تو زمینه خودشناسی و اعتماد بنفس 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
رفتم مشاوره امروز میگه فرض کن صندلیا ادم باشون حرف بزن تمرین کن👩‍🦯👩‍🦯👩‍🦯💔🙁

راست میگه خیلی نتیجه میده

من این عادت مونده سرم با همه وسیله هام حرف میزنم هنوز 😅

یه کار دیگم اینکه برو جلو آینه با خودت حرف بزن

تو چشمات نگاه کن و حرف بزن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم هر کی لایک میشه یه صلوات واسش فرستادم حاجت روا بشه...و اما خبر خوب اینکه خدا صدات رو شنیده و آرزوت توی صف اجابت قرار گرفته...  فقط 👌 اینقد دیگه مونده... مواظب باش جا نزنی...   😉
حالا جواب هم میده؟

نه بابابش گفتم

اخه صندلی کجا ادم کجا

حالا یه چندتا تمرین چرت وپرت داده

فک نکنم کار بلد باشه🙁💔

سه چارع صب                                                         فقط منو اروم میکرد                                                  چشای تو:)
راست میگه خیلی نتیجه میده من این عادت مونده سرم با همه وسیله هام حرف میزنم هنوز 😅 یه کار دیگم این ...

ارع همین اینه ام بم گفت💔👩‍🦯👩‍🦯

خدایی جواب میدن

امروز اون هی اصرار میکرد من انکار

کل سابقه شو بردم زیر سوال💔😄