2777
2789
عنوان

بیچاره دوستم😔😔😭

692 بازدید | 33 پست

بچه ها دوستم ۵ ساله ازدواج کرده .

بعد دوسال اقدام کردن برای بچه داری که فهمیده شوهرش مشکل داره نمیتونه 

شوهرش هم کار نداره.

میگم چ کار کنم حیف نیست جوونیم دارم هی عذاب میکشم نه بچه دار میشم نه کار داره

چی بهش بگم؟؟

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶

دوستتت احساس نمیکنه خدا بهش لطف کرده تا زمانیکه شوهرش کار نداره،بچه دار نشه؟عزیزم هزینه پوشاک بچه خوراک بچه میدونی چقد سنگینه

انشالله اول ایشون بره سرکار بعد بچه

انصاف نیست یکبار به دنیا آمدن واین همه مردن..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا ک حسم گفت اون دوستت خودتی😐😂

بعدم مگه تنها دلیل کنار هم بودن ادم ها کار یابچس؟!!

ما در دو جهان غیر خدا یار نداریم🌿اگر جایی چیزی گفتم ناراحتتون کردم شما به بزرگواری و مهربونی خودتون منو ببخشید لطفا💜👀)بدم میاد وقتی یه جایی نظر میدم ریپلای کنی مخالفم حرف بزنی! اصلا جوابتو نمیدم چون این نظر منه و به تو مربوط نیست😐😂🚶‍♀️
با شوهرش عشق و حال بکنه

عشق و حال پول میخاد 

میگه کار نمیکنه

اگه عاشقین  .... ولی حال دلتون خوب‌نیست....مطمئن‌باشید‌درگیر‌آدم اشتباهی‌شدید:)💞   وقتی به قفسه سینه مامانم موقع خواب نگاه کردم تامطمئن بشم داره نفس میکشه همون موقع بود که فهمیدم چقدر از نبودنش میترسم 🍃                                                         
با شوهرش عشق و حال بکنه

واقعا اخه میگه جوش بچه رو بایر بزنم الانم کار نداره ..

میگه کاش ازدواج نکرده بودم

جالب است،🤌ثبت احوال همه چیز را درشناسنامه ام نوشته است به  جز احوالم....🚶‍♀️🤷‍♀️🤷‍♀😶
دوستتت احساس نمیکنه خدا بهش لطف کرده تا زمانیکه شوهرش کار نداره،بچه دار نشه؟عزیزم هزینه پوشاک بچه خو ...

نه میره سرکار ولی متاسفانه ی یا دوسال که میشه  تعریل نیرو میکنن مجبور شغلش و عوض کنه

اگر کار نداره چطور هزینه زندگیشونو تامین میکنن؟

ببین کار الان نداره .

تا قبلش داشت شغلش ازاده هی باید شغل عوض کنه ...

اولا ک حسم گفت اون دوستت خودتی😐😂 بعدم مگه تنها دلیل کنار هم بودن ادم ها کار یابچس؟!!

ببخشید ولی فقط عشق کاری نیستا 

الان زمان قدیم نیس ک کسی فقط عاشق باشه سر زمین کارکنه زندگیش و اموراتش بگذره 

الان اگه شوهرش نره سره کار چجوری این خانم تامین بشه 

بالاخره اون خانم هم آرزو داره بچه داربشه مادربشه

یه صلوات مهمونم میکنی؟❤️🌱❤️ توخدای پنهان منی👫🏻👨‍👩‍👧‍👦

کار نداره بچه رو چجوری خرجشو بده... اول مشکل کار شوهرشو حل کنه 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
عشق و حال پول میخاد  میگه کار نمیکنه

چرا بنده خدا .

ولی شغلش ثابت نیست .تا ی جا میره سرکار نهایت ی سال دوباره باید شغلش عوض کنه

اولا ک حسم گفت اون دوستت خودتی😐😂 بعدم مگه تنها دلیل کنار هم بودن ادم ها کار یابچس؟!!

من 😄😄

حست کاملا اشتباه .خب مگه اینجا کشی منو میشناسه خب میگفتم خودم 

چ کاره ای