2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

814 بازدید | 31 پست

خیلی دوست دارم درسمو ادامه بدم یعنی عاشق درس خوندن بودم درسمم عالی عالی بود

کسی تا حالا تجربه داشته یا تو اطرافیان دیدین بعد ده پانزده سال ترک تحصیل دوباره درس بخونن؟

اره مادر بزرگم اینطوری بود

تو مدرسه بزرگسالان درس خوند و دیپلم گرفت

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه واقعاً علاقه داشته باشی میشه و میتونی 

رشته ات چیه؟

"و سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً" و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه‌ی تلخی را نچشیدیم           اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦
علاقه که خیلی دارم تا سوم راهنمایی خوندم بعدش دیگه نامزد کردمو الانم که سه تا بچه دارم  یعنی ...

خب تحصیل رو ادامه بده  

حتماً موفق میشی💙 

"و سنَحیا بعد کُرباتنا ربیعا، کاننا لم نذق بالأمس مُراً" و پس از اندوه هایمان همچون بهار زنده خواهیم شد گویی که انگار هرگز مزه‌ی تلخی را نچشیدیم           اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم⁦

مامان من از اول راهنمایی بعد ازدواجش با ما ۴تا بچه درس خوند و همرمان با من دانشجو شد.سابقه کار مامانم ۴ سال از من بیشتره و تازه امسال بازنشست شد.خواستن توانستنه.خیییلی سخته ولی میشه

واقعا !  من تا سوم راهنمایی خوندم خیلی دلم میخواد  ادامه بدم

حتما ادامه بده 

۴ پایه دیگه میخواستی تا دپیلم بگیری 

میتونی ۴ پایه رو تو کمتر ۱ سال و نیمم بخونی

آریامهر❤️دختر کوروش بزرگم ، متعصب شدید روی ایران و ایرانی ، پس مذهبی ها ، وطن فروش ها ، تازی پرست ها ، باهام هیچ گونه بحثی نکنید

مامان من از اول راهنمایی بعد ازدواجش با ما ۴تا بچه درس خوند و همرمان با من دانشجو شد.سابقه کار مامان ...

واقعا چقدر اراده داشت مامانت