2777
2789

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

حالا چرا با بزرگترازخودش

ربطی نداره ک خیانت خیانته حالا چه با سن بالای پیر چه با دختر جوون و خوشگل  نمیدونم موضوع راجب خودته یا نه نمیخوامم دلتو بشکنم ولی واقیعت اینه کسی ک خیانت میکنه هیچ عشقی به طرفش نداره چون اولین پایه عشق و دوسداشتن وفاداریه

بعله

اخه مگه میشه دوستموخیلی دوست داشت با عشق ازدواج کردن زنه یه چندساله سرکلش پیداشده شوهرم داره

خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
ربطی نداره ک خیانت خیانته حالا چه با سن بالای پیر چه با دختر جوون و خوشگل  نمیدونم موضوع راجب خ ...

دراصل با دوستم ازابتدایی دوستیم چندماه پیش موضوع رو بهم گفت نمیدونم چطورراهنماییش کنم موندم خیلی دوسش دارم مثل خواهرمه 

خدایا هرکی هرچی واسه ما میخواددوبرابرشو به خودش بده🥰
دراصل با دوستم ازابتدایی دوستیم چندماه پیش موضوع رو بهم گفت نمیدونم چطورراهنماییش کنم موندم خیلی دوس ...

خب واکنش دوستت به خیلی چیزا بستگی داره دراین ک طرفش دوسش نداره شکی نیس حالا باید شرایطش و بسنجه بچه داره نداره خانوادش پشتشن نیستن منبع درآمد داره نداره 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز