2777
2789

آهنگ میگوشم از استرس دلپیچه گرفتم 🤪

تا رسیدن به تو امکان دارد زندگی درد قشنگیست ک جریان دارد                                                              ❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤❤️🖤

گریه 

بخاطر دایی ۳۶ ساله م ک دو ماه پیش بخاطر کرونا پر کشید و رفت 

میخاستم بنویسم ووروجکِ بدون آقای نجار ولی "ر"  آخرش ثبت نشد ، شد ووروجک بدون آقای نجا🤪 کاربری ۳۶ممه تورو ب پیر ب پیغمبر برا من گزارش نزنید🤕  بقرِان کریم با شماره ی همکار شوهرم عضو شدم 😥 حالم یه جوریه ک انگار ورزش داشتیم و هوا بد بوده و موندیم تو کلاس ، زنگ بعدم ریاضی داریم 🥴🤢   باطن باید زیبا باشه نه ظاهر . کی فکرش میکرد سیب زمینی 🥔 با اون قیافه ش انقد خوشمزع 🍟 باشع 😋   بچه به دنیا آوردی هی بهش میگی نکن نکن ، خب خودت نمیکردی عزیزم 😈    تلخ ترین جمله ی بازی های کودکی ؛ " تو نخودی باش" لامصب قدرت تخریبش معادل با بمب هیروشیما بود نمی‌فهمم چرا وقتی زبونتو اتفاقی گاز میگیری درد میگیره ولی وقتی عمدی گاز میگیری درد نمیگیره . حتی نمی‌فهمم چرا شما الان دارین زبونتونو گاز میگیرین ! 👅  کاربری  متعلق ب دو نفره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مشاوره ازدواج میدم😐😂

لمس کردن انسان،اولین شکل ارتباطی ماست.ایمنی،امنیت،ارامش،،،همه در نوازش ملایم یه انگشت خلاصه میشه یا در نوازش تماس لب روی نرمی گونه.وقتی خوشحالیم مارو به هم مرتبط میکنه،وقتی ترسیدیم بهمون جرئت میده،عشق هیجان زدمون میکنه،همچین لمسی رو از کسی که دوستش داریم نیاز داریم،به همون اندازه ای که به هوا برای نفس کشیدن نیاز داریم.اما من هیچوقت اهمیت لمس کردن کسی رو نفهمیده بودم،لمس کردن اون،تا وقتی که دیگه نداشتمش.پس اگر تواناییش رو داری،اون رو لمس کن.زندگی کوتاه تر از اونیِ که یک ثانیش هم از دست بدی⁦♥️⁩

محل کار و شب جمعه و تنهایی و دلتنگی و... 

کاربر آقا 

🙏آقا هستم🙏                                                    🌺تنها 191 روز به تولد همسرم باقی مانده است، عزیزم هر روزت مبارک 🌺

خونه مادر شوهرم دارم کارهای تولدشوهرم انجام میدم و تازه کارم تموم شد یه کوچولو دراز کشیدم، البته همه رفتن بیرون به هوای خرید و من تنهام

God help me to be strong enough not to lie to myself