2777
2789
عنوان

تاخیر درپریود

103 بازدید | 7 پست

عقب افتادن پریود تا چند روز طبیعیه.من چهار روزه عقب انداختم، مجردم، درد سینه و گاهی زیر دلم شدید تیر میکشه .ولی پریود نمیشم.سال پیش که برا چکاب رفته بودم گفت وسط سیکل قاعدگی اگه تخمگذاری داشته باشی باعرض معذرت با ترشحات بی رنگ همراه باشع یعنی رحمت سالمه .من این ماه هم کاملا اینجوری شدم وسط سیکل یعنی چی الان پریود نمی شم. تا جایی که میدونم اگه تخمک  آزاد نشه پریود اتفاق نمیفته

اگر واکسن سینوفارم زدی از اونه  یا کیست داری ،تیرویید ،پرولاکتین هم بررسی بشه

۱۰ روز  پیش زدم سینوفارم.تیوریید که ندارم . کیستم که سال پیش سونو رفتم نداشتم. پرولاکتین رو نمی دونم.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

۱۰ روز  پیش زدم سینوفارم.تیوریید که ندارم . کیستم که سال پیش سونو رفتم نداشتم. پرولاکتین رو نمی ...

کیست ممکنه همین ماه هم ایجاد شده باشه ،

هنوزم انتخاب قلبمی ،بهترین اشتباه من
داری میگی مجردی، از چی نگرانی؟  عقب و جلو افتادن عادیه، از هورمونهاس، وقتی فصل ها عوض میشه پری ...

خوب نگرانم تو اینده برا بچه دار شدن مشکلی پیش بیاد. اخه چند ماه دیگه قراره ازدواج کنم . کلا فوبیای نازایی دارم  

خوب نگرانم تو اینده برا بچه دار شدن مشکلی پیش بیاد. اخه چند ماه دیگه قراره ازدواج کنم . کلا فوبیای ن ...

چقد مث منی😂😂😂فک نکن بابا ول کن، حساس نباش، ب هرچیزی فک کنی همون میشه سعی کن ب چیزای مثبت فک کن