2777
2789
عنوان

نوشتن کتاب

325 بازدید | 9 پست

سلام دوستان

من برای یه مصاخبه مهم باید حتمن کتاب نوشته باشم، چنتا سوال دارم اگ کمکم کنین ممنون میشم.

هزینه چاپ یه کتاب چقد در میاد تقریبا؟

بعد ازینکه متن رو اوکی کردم، ویراش و همه کارا نهایی شد و شماره شابک گرفتم میتونم فقط یدونه از کتابمو چاپ کنم یا حتمن باید تعداد زیادی چاپ داشته باشم ؟

چون من فقط یه کتاب رو برای مصاحبه نیاز دارم، اما تو گوگل نوشته بود زیر ۱۰ چاپ‌ نمیشه. نمیدونم واقعیت داره یا نه...!؟

عزیزم با یه موسسه صحبت کن  من قرارداد بستم‌ با موسسه‌ و برام‌ ۱۰جلد چاپ‌ شد ۲تا به خودم‌ دادن  چند تا  هم  فرستادن‌ کتابخونه‌ دانشگاه و برای مصاحبه‌ بردم‌ 

هزینشم‌ بستگی‌ داره  چند جلد و با کجا کار کنی‌ من‌ سال ۹۸ حدود ۵ت تموم شد

هزینه به جلد و نوع کتاب و صفحات‌ و ... بستگی داره 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام نمیدونم فوضول شدم مگه چه مصاحبه ای هست؟

ازمون لیسانس به پزشکی. من خودم ترم یک فیزیوتراپی علوم پزشکی شیرازم. میخام برای اون ازمون از الان فکر رزومه باشم.برا همین کتاب باید بنویسم

عزیزم با یه موسسه صحبت کن  من قرارداد بستم‌ با موسسه‌ و برام‌ ۱۰جلد چاپ‌ شد ۲تا به خودم‌ دادن & ...

کتابم میخام در قالب دختر قوی باشه.

تعداد صفحات هم زیاد نباشه.

چقد گرون میشه ۵ تومن!

کتابم میخام در قالب دختر قوی باشه. تعداد صفحات هم زیاد نباشه. چقد گرون میشه ۵ تومن!

سالشم  در نظر بگیر 

چون موسسه  خودش عهده دار هست  من فقط فایل پی دی اف کتابمو‌ دادم‌ بهشون‌ ویرایش و فصل بندی و مقدمه  و.... همه با خودشون  بود حتی مقدمه انگلیسی هم خودشون‌ نوشتن‌ ۱کتاب هم برداشتن‌ برای کتابخونه‌ خود موسسه 

میتونستم کتاب بیشتری برای خودم بردارم  و فقط یکی به دانشگاه  اهدا کنم  من خودم‌ کم‌ برداشتم  تا کتابم‌ بیشتر تو دید باشه

سالشم  در نظر بگیر  چون موسسه  خودش عهده دار هست  من فقط فایل پی دی اف کتابمو‌ ...

یعنی میشه فقط یدونه کتاب چاپ کنم اونم بردارم برا خودم ؟ یا حتمن باید بیشتر از یکی باشه

من نمیخام تو دید بقیه باشه و این داستانا

فقط میخام مصاحبه رو قبول شم

یعنی میشه فقط یدونه کتاب چاپ کنم اونم بردارم برا خودم ؟ یا حتمن باید بیشتر از یکی باشه من نمیخام تو ...

نه هیچ جا یه دونه چاپ نمیکنه  

خب جه اصراری هست به کتاب اگه برا دکترا میخوای مقاله بنویس 

راحت تر و به صرفه تره