پیتزااا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 202 عنوان ۱۳ تا کلونازپام 164 بازدید | 37 پست حدود ۱۰ دیقه پیشخوردم۱۳ تارو باهمکلونازپام۲ بودبه نظرتون تا یکساعت دیگه میمیرم؟ کیا اطلاعات دارن راجبش امیدوارم اونایی که واقعا لیاقتش رو دارن نفر سومی که وارد رابطشون میشه یه کوچولوی لپ قرمزی باشه😇❤ 1400/07/30 | 15:43 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
تاسیان_ عضویت: 1400/07/07 تعداد پست: 1943 با قرص نمی میرید فوقش به مغز و قلب و اینا آسیب جدی می زنید • کودک همسری را متوقف کنیم • خدایا شکرت به خاطر : ♡ زمین گردالی🌏، خانواده 👪، طبیعت🍃، یاد گرفتن و علم 📚، غذاهای خوش مزه 🍕، لباس ها👗، خوابیدن😴، رویاها🎈، خورشید 🌞، عشق💕، ماه و ستاره 🌒، خونه 🏡، تکنولوژی 💻، دوستا و آشناها 👭، لبخندهای خوشگل 😄 ... ! ♡
پانیذ۷۰ عضویت: 1399/01/13 تعداد پست: 1401 زنگ بزن اورزانس بیان ببرنت بشورن معدتو،آخر قراره بمیریم چرا عجله میکنی!
دخترآشوب عضویت: 1400/05/26 تعداد پست: 8527 🥲برو دکترزود ستاره بخت ما،چراغ هواپیما بود.......:) مثل مُرداب غَمگینی که نیلوفر نداشت...حال من بَد بود اما هیچ کس باوَر نداشت!
پیتزااا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 202 می خوای بمیری یا نه واسه مردن خوردم دیگمیخوام ببینم میمیرم با فلج و تشنج و ایناس امیدوارم اونایی که واقعا لیاقتش رو دارن نفر سومی که وارد رابطشون میشه یه کوچولوی لپ قرمزی باشه😇❤
پیتزااا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 202 زنگ بزن اورزانس بیان ببرنت بشورن معدتو،آخر قراره بمیریم چرا عجله میکنی! آدم وقتی جون ادامه دادن نداره چیکار کنه آخرین راهه دیگ امیدوارم اونایی که واقعا لیاقتش رو دارن نفر سومی که وارد رابطشون میشه یه کوچولوی لپ قرمزی باشه😇❤
پیتزااا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 202 یعنی اول قرص می خورین بعد میاین مشورت می کنین؟!! نه من قبلا چندجا دیده بودم گفته بودن آدم نمیمیره تشنج و کما و اینا داره میخواستم ببینم کسی تجربه داره خدایی نکرده تو اطرافیان؟ امیدوارم اونایی که واقعا لیاقتش رو دارن نفر سومی که وارد رابطشون میشه یه کوچولوی لپ قرمزی باشه😇❤
پیتزااا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 202 الان دیگه باید خواب ببره، نمیدونم چرا هنوز اثر نکردهنیم ساعت گذشته امیدوارم اونایی که واقعا لیاقتش رو دارن نفر سومی که وارد رابطشون میشه یه کوچولوی لپ قرمزی باشه😇❤
پیتزااا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 202 زنگ بزن اورزانس بیان ببرنت بشورن معدتو،آخر قراره بمیریم چرا عجله میکنی! دیگه جون ندارم ادامه بدم اگه مجبور نبودم اینکارو نمیکردم ک عزیزم امیدوارم اونایی که واقعا لیاقتش رو دارن نفر سومی که وارد رابطشون میشه یه کوچولوی لپ قرمزی باشه😇❤
ملودی_94 عضویت: 1393/01/30 تعداد پست: 54274 نمیدونم چرا هنوز اثر نکرده نیم ساعت گذشته از وقتی تاپیک زدی گفتی ده دقه قبل الان دقیقا یک ساعت شده شاید تاریخش گذشته
پیتزااا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 202 با قرص نمی میرید فوقش به مغز و قلب و اینا آسیب جدی می زنید مطمئنی؟ من قلبم مشکل داره حدود دوسالم تحت درمان روانپزشک و روانشناس بودم و قرص مصرف کردم یعنی تاثیر نداره؟ ۱۳ تا که کم نیس امیدوارم اونایی که واقعا لیاقتش رو دارن نفر سومی که وارد رابطشون میشه یه کوچولوی لپ قرمزی باشه😇❤
پیتزااا مدیر استارتر عضویت: 1399/01/06 تعداد پست: 202 از وقتی تاپیک زدی گفتی ده دقه قبل الان دقیقا یک ساعت شده شاید تاریخش گذشته ببین یکم گیج شدم تقریباخوابمم میادیعنی اثر کرده؟ بخوابم ممکنه بیدار شم یا نه؟ امیدوارم اونایی که واقعا لیاقتش رو دارن نفر سومی که وارد رابطشون میشه یه کوچولوی لپ قرمزی باشه😇❤