2777
2789
عنوان

جهیزیه خریدن 🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 234 بازدید | 24 پست
یکی از اشناهامون این کارو میکرد بچش انگار ناخداگاه فکرش از درس رها شد وایندشو تو شوهرکردن میدید اخرم ...

وای نه آدم باید وقتی ازدواج کنه که سواد زندگی داشته باشد

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

البته فقط چیزاییکه میدونید قدیمی نمیشه رو منظورمه ،وگرنه که این تیکه هایی مثل ظرف و ظروف قدیمی میشن ...

ممنونم گلی

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

من ال جی خریدم همه چیمو چند سال پیش مجرد بودم بعد موفع ازدواجم اصلا اصل دیگه پیدا نمیشد و گرووووووون من یخچالمو خریدم ۳۰ م الان ۱۳۰ ا بعد ساید ال جی بزرگ لباسشوویی ال جی ۲۰ ت خریدم یعنی ۴۰۰ م‌من  ۶۰ ت شد من خیلی کار خوبی کردم و راضیم البته من یک میلیارد جاهازم شد اصلا بهم فشار نیومد 

همه چیز قدیمی میشه انگار  چی هست که قدیمی نشه؟

کریستال من خواهر ۱۷ سال ازدواج کرده وای کریستالاش با روح و روان ادم بازی میکنه دیگم نیست که اون منم ۱۰۰ م ۳ ماه پیش کریستالام شد ولی بر اون کجا بر من کجا

من ال جی خریدم همه چیمو چند سال پیش مجرد بودم بعد موفع ازدواجم اصلا اصل دیگه پیدا نمیشد و گرووووووون ...

آها من به نظرم باید نزدیک ازدواج چیز میز خرید چون قدیمی میشه

مبارکتون باشه

آها من به نظرم باید نزدیک ازدواج چیز میز خرید چون قدیمی میشه مبارکتون باشه

من واقعا راضیم و خونم قصره و خیلیییی شیک چون چیزایی مه خریدم خیلی خوبا اونا هر چی زمانم میگذره خفن تر میشه مه قدیمی ار نمیشه

همه چیز قدیمی میشه انگار  چی هست که قدیمی نشه؟

پتو مسافرتی ،سرویس های دم کنی آشپزخونه ،روفرشی ،پیکنیک ،اینا ۴ تا از اون چیزایی ان که خریدیم وتا الان قدیمی نشدن .خیلی چیزا رو میشه گفت .

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن