2777
2789
عنوان

جهیزیه خریدن 🤔

234 بازدید | 24 پست

به نظر شما از همین الان واسه یه دختر ۱۵/۱۶ ساله جهیزیه خریدن کار درستیه ؟ مثل قاشق  و چنگال اینا به نظر من که زیاد کار درستی نیست نظر شما چطور

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

صددرصد اشتباهه، من خودم وسایل آشپزخونه رو تیکه تیکه خریدم و از بهترین چیزا، ولی 5،6 سال بعدش ازدواج کردم، حتی یدونش هم دیگه مد نیس واقعا اشتباه بزرگیه کلی غصه خوردم و میخورم

بنظر من خوبه منم هم سن شما بودم مامانم کم کم چیزاییکه میدونه قدیمی نمیشن رو برام خرید الان دارمشون و نسبت به اون موقع قیمتشون چند برابر شده و جنسشونم نسبت به مشابه هاش که الان تو بازاره ،بهتره 

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن 
بنظر من خوبه منم هم سن شما بودم مامانم کم کم چیزاییکه میدونه قدیمی نمیشن رو برام خرید الان دارمشون و ...

آها ممنونم

اگر بیش از اندازه مورد محبت قرارت دادم نه تنها بودم نه محتاج توجه فقط و فقط فکر کردم میتونی آدم خوبی باشی همین.. 🙂🌹🙏
نه این چه کار زشتیه دیگه  مادرای بی تدبیر این کار رو انجام میدن به جاش بیمه عمر کنیدش؛ سکه بگ ...

طلا کهنه چطوره???

دقیقا

یکی از اشناهامون این کارو میکرد بچش انگار ناخداگاه فکرش از درس رها شد وایندشو تو شوهرکردن میدید اخرم ۱۷ سالگی دیرشم بود شوهر کرد

سُکوت‌اَزمااِحساس‌ِزِرَنگی‌اَز‌شُمآ                                           من یک زن باموی پریشانم به موی من عادت کن
آها ممنونم

البته فقط چیزاییکه میدونید قدیمی نمیشه رو منظورمه ،وگرنه که این تیکه هایی مثل ظرف و ظروف قدیمی میشن بهتره هر موقع ازدواج کردی بخری تا جدید باشن

آدما فقط بخاطر حرفاشون مسئول نیستن ،بخاطر سکوت هاشونم مسئولن