سلام ، من یه پسر یکسال و پنج ماهه دارم امروز تصمیم گرفتم به کمک صبر زرد شیردهی رو قطع کنم، چون از نظر روانی دیگه نمیتونستم ادامه بدم خیلی اذیت میشم… پسرم شدیدا وابسته است به شیرم و فقط شب با شیر خودم خوابیده تا الان ، اصلا نمیدونم چطوری باید بخوابونمش الان، برای خوردن شیر گاو و لبنیات هم مقاومت میکنه ، کلا خیلی استرس دارم واسه همه چی… لطفا اگه تجربشو دارین یا نکته ای هست که باید بدونم راهنماییم کنید🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻🙏🏻
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
به قول دکترش بچه ها اگه به اختیار خودشون باشه شاید تا ۲۰ سالگی هم سینه بخوان ، ولی وقتی از نظر تغذیه ای براش اختلال ایجاد نکنه ، اتفاق بدی نیست از شیر گرفتن
من پسرم یه سال و ده ماهشه از شیر گرفتمش فقط دوسه شب اول گریه میکرد بعد خوب شد البته باید بچه ت غذا بخوره ک اذیت نشی من قبل خواب بش غذا میدادم کمی بهتر شد
به سر سینه م چسب زدم توو طول روز میومد سراغم بش میگفتن زخم شده نگاه میکرد میرفت کلی خوراکی و میوه و هله هوله و اسباب بازی براش اوردم مادرمم خدا سلامتیش بده خیلی کمکم کرد میبرد بیرون سرگرمش میکرد ک دور و برم نباشه یاد شیر بیفته شب ک بیدار میشد بش شیرینی یا میوه میدادم و اب کمی گریه میکرد رو پاهام میذاشتم میخوابید میذاشتم سر جاش اذیتش دوسه شب بود بعد بهتر شد بازم سوالی داشتین در خدمتم