2777
2789
عنوان

سلام اگه هی خواب یکیو ببینی که

80 بازدید | 15 پست

نه بهش حسی داری و نه بهش فکر میکنی ولی هی خابشو ببینی اونم چندین بار چه تعبیری داره😑

بخدا به یارو نه حسی دارم و نه سالی ماهی بهش فکر میکنم

دلیلش اینه ک زیاد بهش فکر میکنی😐

بخدا اصلا به یارو فکرم نمیکنم اصلا کاری هم با هم نداریم نه قبلا ارتباطی داشتیم و نه الان 

ولی دیگه اعصابم بهم ریخته انقد دارم خوابشو میبینم😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون دوستت نداش حس نداشت بهت؟؟

پسرخالمه و من اصلا بهش حسی ندارم 

اونم نگفته به من حسی داره بخدا منم از رفتاراش برداشتی نکردم حالا رفتاراشو بهت میکم ولی فکر نکنی هَوَلم😑

ببین اون دوسال از من بزرگتره و از بچگی همیشه دعوا داشتیم دختر خاله و پسر خاله زیاد دارم و حدودا ۲۶ تا نوه ایم ولی خب از بچگی انگار با این دشمن خونی بودم😑😑

فک و فامیلای ماچون پسر دوستن مخصوصا مامان این پسر خالم 

خالم کلا بد بینه و حتی ما درست حسابی نمیتونیم باهم سلام و احوال پرسی کنیم 

پسری ام هس ک به بقیه زیاد محل نمیده چ من چ بقیه ی فامیل 

بعدیکی از دختر خاله هامم اسمش زهراعه از من متنفره و فکر میکرد همین پسر خالم ازش خیلی خوشش میاد

اولین بار با پسر خالم جایی باهم خوب شدیم که داشتیم جرات حقیقت بازی میکردیم دختر خالم زهرا چون همه همیشه تصور داشتن پسر خالم با من دشمن خونیه منم ازشون کوچیکترم خب اومد برای خراب کردن من از پسر خالم تو جرات حقیقت پرسید تو این جمع از کی خیلی بدت میاد😑😑 

منم خیلی احساس بدی گرفتم کم مونده بود گریه کنم بعد خب همه میدونستن الان میگه نگین بعد دختر خالم ی نیشخندی ب من زد و گفت با جنبه باشیم لطفا یهو پسر خالم جواب داد که امیدوارم کسی ازم ناراحت نشه ولی چون رُکم میگم به همون دخترخالم نگاه کرد و گفت زهرا از تو خیلییی بدم میاد😂😂😂 

بعد خب فهمید ک من فک کردم میخاد منو بگه بعدا خیلی اروم ب من گفت تو بدی نکردی ب من ک من ازت بدم بیاد

این اولین رفتارش😑 

ببخشی زیاد شد😑 فقط یدونه کامنت دیگه مونده😑😂😂😂

بعد از اونم من یبار کمن موهامو پسرونه زده بودم سال ۹۶ برگشت ب من گفت اوه موهاتو پسرونه زدی؟!؟

گفتم اره 

گفت ی دل که نه صد دل 

گفتم چی خندید رفت 

مثلا کلا با کسی حرف نمیزد بعد موقع خداحافظی من دور بودم از بقیه تو پارک داشتم راه میرفتم هیچکیم نبود دیدم یکی دستشو گذاشته رو شونم نگاه کردم دیدم اونه خب من اصلا با پسری ارتباط فیزیکی نداشتم تو خونواده ی ما هم اصللاااااا همچین چیزی رایج نیست ینی اگه کسی میدید حرف درمیاورد برامون😑 

با چند تا رفتار از این قبیل ککل فک و فامیلو انفالو میکرد بجز من و پشتم درومده چند جا و اینا 

بعد من ب خودم گفتم اسکل با دوتا رفتار خوب کسی ب کسی حسی نداره بفهم خودمم حسی بهش نداشتم و ندارم بهشم اصلا فکر نمیکنم 

ولی هی یکی دوساله خوابشو میبینم چند هفته یکبار وخوابام شبیه به هم نیست ولی محتواش یکیه

نه زیاد میبینمش و نه باهاش حرف میزنم

باشه گلم خواهش احتمالا بهت فک میکنه همون پسره😂

بخدا ما نه زیاد حرف میزنیم و نه همو میبینیم 

دانشجوی پزشکیه خیلییییی موقعیتش از من بهتره ویه عالمه دکتر و داف ریختن دورش😑 

من تنها چیزی ک فکرمیکنم خیلی خوشش اومده زیون درازیه منه😑😂