2777
2789
عنوان

39هفته و3 روز

83 بازدید | 11 پست

ازصبح یه خورده کمردرددارم الانم یکم بالای شکمم درد میکنه فکر میکنم وروجک میخاد بیاد طبق ان تی فرداست زایمانم ایشالا دامن همه منتظرا سبز بشه دعا کنین دیگه خانوم خانوما تشریف بیارن دیگه خسته شدم از انتظار  

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

ای جانم مبارک باشه عزیز دعا کن غم بره از زندگیامون

ودلت مرگ میخواهدومرگ هی ناز کند.    تو زندگیم بزرگتررررین خطایی که کردم عمل جراحی بینی خیلی حالم بده   از نظر روحی وروانی نتیجه عمل وحشتناک  
توروخدا سر زایمان دعا کن این ماه باردار شم ... الهه

چشم عزیزم حتما یکی یگانه خانوم یکی هم شما الهه خانوم میخام سوره انشقاقوبنویسم باخودم ببرم حتما اسماتونوزیرشون مینویسم یادم نره

دخترگلم 1400/8/2ساعت23:55به دنیااومد تواون لحظه براسبزشدن دامن همه منتظرادعاکردم

به سلامتی ، سعی کن راه بری دهانه رحم باز بشه ، انشالله فردا به دنیا بیاد به سلامتی ، برا منم دعا کن کارم جوربشه، انشالله همه شاد باشن تو زندگی😍🌼🌼🌼🌼

برا سلامتی امام زمان و خانواده ام و خودم صلوات میفرستی😍😘
ماه گذشته اقدام کردم اما ۶ روز جلو انداختم

عزیزم خیلی نشونه خوبیه منم یه ماه قبل بارداریم دوروز جلوانداختم ماه بعد باردارشدم