2777
2789

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

آبگوشت دستپخت همسر که از دیشب گذاشته تا ظهر 😍😍😍

اخی منم بابام اینجوری بود و هست😍😂

ماکارونی و ابگوشت بلده درست کنه بعد چون مادر پدرم جدا زندگی میکنن هردفعه که درست میکنه برای ما ام میاره و پزشو میده😂

تاپیک ها اکثرا متعلق به من نیستن❤️

اخی منم بابام اینجوری بود و هست😍😂 ماکارونی و ابگوشت بلده درست کنه بعد چون مادر پدرم جدا زندگی میک ...

عزییزم 🥰🥰 نوش جونتون باشه😍😍

همسر من کلا آشپزیش خیلی خوبه توی خانوادشون رسم هست روزهای تعطیل مرد باید آشپزی کنه دیگه از بچگی عادت دارن و یاد گرفتن ، منم کلا سر این قضیه هربار که مرخصی هم باشم میگم امروز تعطیله آشپزی با تو 😂😂😂😂

من یک مادرم، مادری بدون زایمان اما عاشق فرزندانم. حس شیرین مادریم را با هیچ لذتی تغییر نخواهم داد.