2777
2789
عنوان

وای دارم میمیرم😭

587 بازدید | 61 پست

تروخدا اگر تجربه ای دارید بگید کرونا دارم امروز روز هشتمه و من ۸ روزه دارم از سردرد می میرم

دیگه طاقتم تموم شده 😭😭😭😭😭

خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مگه کرونا هست هنوز؟!🙊🥺

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊

وای سردردش خیلی بده با هیچی هم اروم نمیشه ☹️

برام دعا کنین لطفا🥺🥺🥺خیلی محتاجم به دعا ها و دل های پاکتون🥺🥺🥺دعا کنین مشکلی که دارم حل بشه🥺🥺🥺منم دعا میکنم به حق پنج تن هرچی میخواین خدا بهتون بده🥺🥺🥺(الهم صلی علی محمد واله محمد)❤
منم خواستم همین تاپیک رو بزنم بینیم کیپ شده نمیتونم نفس بکشم ظاهراً یه ویروس دیگه است

من از داروخانه کیت تست کرونا گرفتم انجام دادم مثبت شد

خدایا دخترم پناه رو به تو میسپارم نگهدارش باش
نه پس 🙄

پس تحمل کن دیگه

خوب میشی 

کاربر قدیمی🥴🤦🏼‍♀️❤️ عشق های من👈🏻اهورا مزدا❤️پسرم و همسرم 😍😍❤️❤️ گفتار نیک❤️پندارنیک❤️کردار نیک❤️  (خودم معنیه امضامو میدونم،،لازم نیست شما یادآوری کنید) مرسی🙏🥳😉😊

نگران نباش من و خانوادمم امروز روز نوزدهممونه فقط باید به خودت برسی استراحت کنیدکترم حتما برو که دارو تقویتی بهت بده.قرص مسکنم میگن فقط استامینوفن کدئین بخوری آب سیب با گلاب و عسل قاطی کن بخور 

اللهم عجل لولیک الفرج