2777
2789
عنوان

شوهربی محبت

432 بازدید | 17 پست

سلام.اومدم درددل...دلم ی دوس داشتن ناب میخواد.یکی ک واقعا از عمق قلبش دوسم داشته باشه‌.منظورم خیانت نیستا خدانکنه.ولی شوهرم اصلا بهم محبت نمیکنه.الان خیلیاتون میگین خب نوع محبت کردن فرق داره آره منم میدونم.شوهر من بهم احترام میذاره اکثرخواسته هامو براورده میکنه ادم چشم و دل پاک ومودبیه فقطططط یکبار نشده ازم تعریف کنه یا مثلا حتی بهم بگه عزیزم.خب چیکار کنم طبیعت من ب عنوان ی خانوم اینه ک از سمت همسرم دیده بشم و مورد تمجید قرار بگیرم.از زیبایی چیزی کم ندارم وتمام معیارای زیبایی یک زنو از نظر شوهرم دارم ولی اعتماد ب نفسمو صفرررر کرده شوهرم.از خودم بدم میاد حتی ب زشت ترین زنام حسودیم میشه و حس میکنم از من زیباترن.بخدا انقدر ک محبت نکرده ب دخترمم حسودی میکنم کقتی صداش میکنه و نازش میکنه.آیییی چقدر دوس دارم شوهرم نازمو بکشههه.انقدر گفتم ک خسته شدم.خودش بیاد سمتم بدون این ک من بهش بگم خیلی بیشتر مزه میده

عضوگروه قرمزوزن اولیه ۸۰.وزن هفته قبل ۸۰.وزن هدف چالش ۶۸.وزن نهایی۶۰

ازش بخواه نازت کنه حرفای عاشقانه بزنه کم کم ازش بخواه تا یاد بگیره 

نباید تو دنیایی که: “چایی سبز بعد از جوشوندن زرده و چایی سیاه قرمز، ۷ تیر ۶ تا تیر داره، کولر گازی با برق کار میکنه و اَره برقی با بنزین، خواجه کرمانی شیرازیه و صائب تبریزی اصفهانیه و ستار همدانی تبریزی، ۳ تفنگ دار ۴ نفرن، عطاری ها عطر ندارن و قهوه خونه ها قهوه نمیفروشن، هزارپا ۶۰ تا پا داره، اچار فرانسه مال انگلیسه، با قاشق چای خوری چایی نمیخورن، جعبه سیاه هواپیما نارنجیه، ۵۱ بر ۱۷ بخش پذیره” به کسی اعتماد کنی.                                                          (زندگی برای من قشنگه! خیلی چیزای دیگه توش هست که من دلم میخواد ببینم.. میخوام بمونم ببینم ظلم تا چه حد پیش میره! میخوام بمونم و ببینم آدم تا چه اندازه قوه ستم کشیدن داره؟ میخوام بمونم و تموم رنگ‌های رنگین کمون دروغ رو ببینم! میخوام بمونم و بنویسم..میخوام مردمو بشناسم..تو خیال میکنی شناختن آدمای خوب و بد خودش کم کیف داره؟گمون میکنی دیدن طبیعت و لذت بردن از طبیعت تموم شدنیه؟) 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازش بخواه نازت کنه حرفای عاشقانه بزنه کم کم ازش بخواه تا یاد بگیره 

۶ ساله دارم اینکارو میکنم عزیزم ولی جواب نمیده

آخه ۱۱سال تفاوت سنی داریم من الان دقیقا تو سنی ام ک ب محبت کلامی نیاز دارم.حس میکنم پیر شدم

خیلی زیاد

عزیزم کاش ازت یادمیگرفت ابراز علاقه رو 

اگر نمیکنه توام زیادنکن شاید همین دلشو زده باشه 

بعضیا بی ظرفیتن هرچی بری سمتشون دورترمیشن و سردتر

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️
عزیزم کاش ازت یادمیگرفت ابراز علاقه رو  اگر نمیکنه توام زیادنکن شاید همین دلشو زده باشه  ...

میخوام منم بهش بی تفاوت بشم

میخوام منم بهش بی تفاوت بشم

بی تفاوت نشو ولی علاقتو دیگه بروز نده زیادنچسب بهش وقتی اینجوریه شاید بهترشه 

ولی بهش اعلام کن که همچین قصدی داری

یه فاتحه به روح برادر۲۲سالم میفرستی🤍🖤 باحیوانات بدباشی باهات بدم👎☠️