2777
2789
عنوان

کمک فوری 😑

121 بازدید | 18 پست

سلام دوستان دختر خاله من حدودا ۳۵ سالشه یه پسر ۳ ساله داره شوهرش دیسک کمر داره خرجیشو با اسنپ در میاره بعد خواهرشوهرش همسن دختر خاله ام بچه اولش ۳ سالشه بچه دومشم به دنیا اورده به تازگی الان مادرشوهر دختر خاله ام به دختر خاله ام گیر داده بچه داره بشه اینم بخاطر دیسک کمر شوهرش میترسه دوباره بچه دار بشه تازه مستاجرم هستن تازه ممکن شوهرش کمرشو عمل کنه شما اگه جای دختر خاله ام بودید چه تصمیمی میگرفتید به سن شو و کمر دردشوهر و کلا زندگیش دقت کنید نظر بدید ممنونم

الماسم💎

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

مگه به حرف مادرشوهره؟!!

اون بچه خرج داره یه طرف کمرشوهرش یهو عمل لازم بشه چی سرکارم نمیتونه بره درامدشونو چکار کنن بعد

دختر نازم غافلگیرمون کرد و بیست روز جلوتر تشریف فرما شد☺️

من بودم قطعا نه.

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

خب وقتی شرایط بچه دار شدن نداره،چرا باید بچه دار بشه؟فقط به خاطر حرف مادرشوهرش؟والا نه مادرشوهرش میاد بچه اش رو بزرگ کنه،نه قراره خرجش رو بده.🙄

یک ساعت بعد از اینکه خاکمون میکنن،مردم سر میز ناهار به فکر این هستن که نوشابه زرد بخورن یا مشکی .این جا مینویسم که همیشه یادم بمونه:کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود خر کیه..‌...هر کی گفت با قانون جذب به همه خواسته هات میرسی،دست و پاشو ببند بندازش تو استخر بگو با قانون جذب بازشون کن😒

بچه میخواد چیکار دیگه میدونین هزینه سونو گرافی و آزمایش خون چقد میشه؟

پوشک بسته ای چنده؟

شیرخشک قوطی چنده؟

به مادر شوهرش بگه ماهی ۲ تومن کمک هزینه بده بهمون ۱ تومنه خوبه حداقل تا بشه ۲ سالش که بچه بیاره

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
مگه به حرف مادرشوهره؟!! اون بچه خرج داره یه طرف کمرشوهرش یهو عمل لازم بشه چی سرکارم نمیتونه بره درا ...

دقیقا همینه انگار اونا عقل ندارن هی به این گیر دادن دوباره بچه بیار

الماسم💎
خب وقتی شرایط بچه دار شدن نداره،چرا باید بچه دار بشه؟فقط به خاطر حرف مادرشوهرش؟والا نه مادرشوهرش میا ...

دقیقا اصلا پشت اینا نیستن حالا خوبه تک پسر هیچ کمکشون نمیکنن

الماسم💎
2790
2778
2791
2779
2792