2777
2789
عنوان

موهای چونه😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 71 پست
لبنیات که خوبه ،پس قدیمیا غذاشون بیشتر لبتیات بوده مشکلی نداشتن،یا همین الان اطرافم میبینم طرف غذاش ...

لبنیات میخوردن راه میرفتن ما راه میریم؟اگه لبنیات بدون چربی و بدون افزودنی بخوری مشکل نداره ولی الان لبنیات چربی داره پاستوریزه هم افزودنی داره

لبنیا باید به حداقل برسه

بعدم خیلیا اللن مشکل تنبلی تخمدان دارن ولی موی زاید ندارن یا خیلی کم دارن که با اصلاح بیرون میان

ببین نازایی چقدر زیاد شده

خیلیا چندماهه اقدامن

همه بخاطر نوع غذا خوردن و خوابیدنه

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
لبنیات میخوردن راه میرفتن ما راه میریم؟اگه لبنیات بدون چربی و بدون افزودنی بخوری مشکل نداره ولی الان ...

آره دقیقا ،ولی عادت کردیم به این سبک زندگی متاسفانه

ع

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خوشم اومد خیلی فهمیده ای ❤اره واقعا کی فکرش میکنه خاب این همه زندگی ادم رو گند بکشونه خدا  ببی ...

فداتشم😘😘اگر هرکسی بدونه بجای این همه قزص با خواب و تغذیه سالم میتونه دوباره بچه دار بشه این همه مطب ها پر نمیشد از ادمایی که تنبلی و کیست دارن

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
آره دقیقا ،ولی عادت کردیم به این سبک زندگی متاسفانه

تو حالا شکر رو حذف کن اصلا از زندگیت حذف کن فکرکنم من کل تابستونو فکرکنم ۳تا بستنی خوردم ،نه بخاطر لبنیاتش بخاطر شکر و مواد افزودنیش

من قبلا مجرد بودم ۱۲خواب بودم

بدم میاد این موقع بیدارم

ولی چون شوهرم یه شبایی خونه نیست از ترس بیدارم رو مغزم اثر گذاشته شبایی هم که باشه تا این موقع بیدارم

خواب خیلی هورمون رو تنظیم میکنه

قدیمیا شبا زود میخوابیدن صبحا زود بیدار میشدن ما چی!

لبنیات میخوردن راه میرفتن ما راه میریم؟اگه لبنیات بدون چربی و بدون افزودنی بخوری مشکل نداره ولی الان ...

افرین ب تو عشقم 👌🥰دقیقن 

خواب منظم. حذف چربی و لبنیات زیادی. حذف مواد کنسروی... پیاده روی روزی 1ساعت. مالیدن روغن سیاه دانه ب رحم و تخمدان ها. عالی هست. خوردن مواد طبیعی و سالم. خوردن مغزی جات.. بادام خیس خورده. گردو.   

افرین ب تو عشقم 👌🥰دقیقن  خواب منظم. حذف چربی و لبنیات زیادی. حذف مواد کنسروی... پیاده روی رو ...

دقیقا👍👍

تو حالا شکر رو حذف کن اصلا از زندگیت حذف کن فکرکنم من کل تابستونو فکرکنم ۳تا بستنی خوردم ،نه بخاطر ل ...

اطرافیان خوراکی میگیرن و نمیشه نخورد 😂 

کشمش اینا که شیرینه اشکال نداره؟

ع
اطرافیان خوراکی میگیرن و نمیشه نخورد 😂  کشمش اینا که شیرینه اشکال نداره؟

نه خرما کشمش بخور خیلی خوبه

پریودت نامنظمه

من پریودام عقب میفتاد فقط یکناه امتحان کردم شیزینی کنار گذاشتم بهدموقع پریود شدم ذوق کردم

الانم میخورما نه بشدت سابق کم کردم

تخمدان ها به انسولین مقاومت میکنن واسه همون تخمک ریزی نمیکنن

پفکم حداقل کن نمیشه نخورد

واقعا برای سلامتی خودته سودشو خودت میبری نتیجشم خیلی راحت میبینی بدون قرص

😊کمی مطالعه کنی ربطش میفهمی حال ندارم توضیح بدم 

برای بعضی‌ها شاید ولی همیشه اینطور نیست. احتیاج به توضیح نیست خودم خیلی خیلی مطالعه کردم و تجربه هم دارم

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی