2777
2789
عنوان

موهای چونه😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 71 پست
ای بابا با لیزرم درست نمیشه پس؟ منم بدنم خیلی موداره ولی حداقل کسی نبینه ،ریش داشتن بده 😭

شوهرت که میبینه !شوهر من انقد غر میزنم سر این مثله منم میبینم طفلی حق داره از خودم خجالت میکشم!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دقیقا برعکس رفتارای من ،یعنی موی زاعد داشتی خودش رفت؟غیر ممکنه احساس میکنم

شک نکن راست میگه،هم بخاطر نوع غذا خوردنمونه رعایت کن تاثیرشو میبینی

سس نخور

لبنیات نخور

غذاهای کنسروی اصلا نخور

شکر و هر چی شکر داره اصلا نخور تخمدان هات شروع به کار میکنه هورمون زنانت بیشتر میشه همزمان لیزر هم بری اصلا هیچوقت درنمیاد

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
مهمترین نشانه تنبلی تخمدان موهای باید مردونس عزیزم. شما حتما یا ارثیه یا مشکل غدد داری

آزمایش غدد انجام دادم هیچ مشکلی نداشتم

از زمانی که خوابگاه بودم غذای سلف رو میخوردم اینطوری شدم وگرنه خودم هیچ مشکلی ندارم و بچه دار هم شدم خدا رو شکر بدون هیچ مشکلی

هرچه کنی به خود کنی    گر همه خوب و بد کنی
یه مدت آره الان ده کیلو کم کردم

خب همین که وزنت کم شده تخمدونات فعال میشن. سعی کن تحرک هم داشته باشی. برا موها هم حتما جلسات لیزرتو کامل برو

برای ارامش زندگی و حاجتم یه صلوات بفرستین... خدایااااا شکرت منم مامان شدم. خودت نگهدار و مواظب تو دلیم باش.

اينا موهاي مردونه هست بخاطر مشكلات هرموني 

ليزر هم كني باز در مياد الكي هزينه نكن 

برو دنبال رفع هرمون 

شما ک غریبه نیستین من هر شب دارم مچ خودمو در حال غصه خوردن برای چیزی ک هزار بار گفتم فراموش کردم میگیرم 🥲🖤
شوهرت که میبینه !شوهر من انقد غر میزنم سر این مثله منم میبینم طفلی حق داره از خودم خجالت میکشم!

شوهر من چیزی نمیگه چون خودش چهار برابر پشم داره 😂 ولی اره خجالت میکشم ولی از اپلاسیون هم بدتر خجالت میکشم 

ع
بخدا قسم ادم دوباره زنده میشه با اصلاح سبک زندگی 

اره دقیقا ادم سالم سالم میشه

من بدترین چیزی که نمیتونم درست کنم خوابمه

چون شوهرم یه شبایی نیست از ترس نمیخوابم تا دم دمای صبح اون رو مغزم تاثیر گذاشته

زمانی که مجرد بودم ۱۲شب خواب بود اصلا هیچ مشکل رحم و تخمدان نداشتم

گویند علی میزده صد وصله به کفشش،ای کاش دل خسته ی من کفش علی بود (میشه برای سلامتی امام زمان صلوات بفرستی)مرسی گل😍
شک نکن راست میگه،هم بخاطر نوع غذا خوردنمونه رعایت کن تاثیرشو میبینی سس نخور لبنیات نخور غذاهای کن ...

لبنیات که خوبه ،پس قدیمیا غذاشون بیشتر لبتیات بوده مشکلی نداشتن،یا همین الان اطرافم میبینم طرف غذاش فقط فسفوده یا خیلیها غذاشون مثل ماست ولی موی زاعدو تنبلی ندارن 

ع
اره دقیقا ادم سالم سالم میشه من بدترین چیزی که نمیتونم درست کنم خوابمه چون شوهرم یه شبایی نیست از ...

خوشم اومد خیلی فهمیده ای ❤اره واقعا کی فکرش میکنه خاب این همه زندگی ادم رو گند بکشونه خدا 

ببین من اصن ترشحات تخم گذاری نداشتم الان هر ماه دارم